Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paket Disc uyumlu paket

benhaydar

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba Adım Haydar 17,5 yaşındayım 1 yıldır fivem aleminde bulunuyordum taa ki 1 ay öncesine kadar 1 ay önce bir dolandırılma oldu ve paketim çalındı ve sinirlenip fivem gta 5 olsun sildim şimdi paraya sıkıştım birazcık ve paketimi gayet ucuz bir fiyata satmaya karar verdim elimden geldiğince fotoları eklemeye çalışcam fivemden kalma vb.

Özellikleri ;
Yeni nesil kılıflı telefon.
Sorunsuz Disc İnventory
Yeni Nesil LSPD garajı ve jobu
Yeni Nesil LSMD Jobu
Sorunsuz Motel Scripti
+ 40 fps garantisi
(Daha aklıma gelmedi 1,5 aydır fivemde yokum paketten hatırladıklarım bunlar fotoları koyuyorum.)
--PAKETTEN GÖRSELLER--
32394
32395
32396
32397
32398

Ücret 450 TL dir
Paket hakkında destek sağlanır.
Paketi alan kişilere ek ücret almadan launcher sağlancaktır.

Referanslar ;
Kral RP
Tokyo RP
Ulaşmak isterseniz. Lîl Hydrâ#3131

DF
Son düzenleme:
Öneri olarak hudı değiştire bilirsiniz onun dışında paketiniz çok güzel başarılar dilerim +rep

-By Eyyamcu

DF
Paket Cok Guzel Ama Arac paketidir f3 menudur zaten paylasildi paketin fiyadinin 450 tl olmasi biraz tuhaf geldi

DF
Disc paketin 150 tl olmasını beklemezsin dimi dostum? indirim yapılır yani şuan para sıkıştım.
ona bisey demiyorum ama daha cok foto paylasilirsa paketi daha detayli göruruz bide dedigin gibi 150 tl ye bualbilirsin benim aldigim disc paket 200 liarydi ama sen bilirsin basarilar

DF
ona bisey demiyorum ama daha cok foto paylasilirsa paketi daha detayli göruruz bide dedigin gibi 150 tl ye bualbilirsin benim aldigim disc paket 200 liarydi ama sen bilirsin basarilar
Paketimi çalan arkadaş 1500'e 3 kişiye satış yapmış zaten

DF
Herhangi bir bug u bulunuyor mu ?

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!