Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Disc envanterde slot sistemi var. 1,2,3,4,5 tuşlarına koyduğun eşyaları o tuşlara basarak alabilirsin veya kullanabilirsin. Esx gibi envanterden kullana sürükleme şartın yok. Artı olarak yere animasyonla eşya bırakabilirsin ve bu eşyayı arkadaşın animasyonla alabilir. Bagaj ve torpido sistemlerinde de aynı şekilde.
Disc envanterde slot sistemi var. 1,2,3,4,5 tuşlarına koyduğun eşyaları o tuşlara basarak alabilirsin veya kullanabilirsin. Esx gibi envanterden kullana sürükleme şartın yok. Artı olarak yere animasyonla eşya bırakabilirsin ve bu eşyayı arkadaşın animasyonla alabilir. Bagaj ve torpido sistemlerinde de aynı şekilde.
Oyuncuya kolaylık sunuyor ve rollere gerçekçilik katıyor. Örneğin esx’in bagaj sisteminde bagaj bugludur bi oyuncu bagajı açtığında diğer oyuncuda gözükmez. Ancak discte bagaj açıldığında herkes bagajın açıldığını görür ve karakter birşey alırmışçasına animasyona girer. Benim için büyük fark.
Oyuncuya kolaylık sunuyor ve rollere gerçekçilik katıyor. Örneğin esx’in bagaj sisteminde bagaj bugludur bi oyuncu bagajı açtığında diğer oyuncuda gözükmez. Ancak discte bagaj açıldığında herkes bagajın açıldığını görür ve karakter birşey alırmışçasına animasyona girer. Benim için büyük fark.
Kullandığım ve satışını yaptığım pakette disc kullanıyorum çoğu bugu fixlenmiş durumda artık ( - ile eşya çoklama vs. sıkıntıları kalmadı)
Ancak çoğu script disce değil esx_inventoryhud'a ayarlı olduğu için diğer scriptleri uyarlamak biraz zor olabiliyor
es_extended de - ile alakalı sıkıntı var dediklerin rollere etkisi var peki ya bunu kullanan biri var mı bilen biri varsa artılarını yazsın kullanılırmı kullanılmazmı diye düşünelim