Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Disc Inventory

LquenS

Üye
FT Kullanıcı
Discord
LquenS#5943
Disc Inventory ile esx_inventory in farkı neler ve hangisi neden daha iyi?

DF
Disc Inventory ile esx_inventory in farkı neler ve hangisi neden daha iyi?
Disc envanterde slot sistemi var. 1,2,3,4,5 tuşlarına koyduğun eşyaları o tuşlara basarak alabilirsin veya kullanabilirsin. Esx gibi envanterden kullana sürükleme şartın yok. Artı olarak yere animasyonla eşya bırakabilirsin ve bu eşyayı arkadaşın animasyonla alabilir. Bagaj ve torpido sistemlerinde de aynı şekilde.

DF
Disc envanterde slot sistemi var. 1,2,3,4,5 tuşlarına koyduğun eşyaları o tuşlara basarak alabilirsin veya kullanabilirsin. Esx gibi envanterden kullana sürükleme şartın yok. Artı olarak yere animasyonla eşya bırakabilirsin ve bu eşyayı arkadaşın animasyonla alabilir. Bagaj ve torpido sistemlerinde de aynı şekilde.
Büyük farkı yok yani?

DF
Bana kalırsa arada dağlar kadar fark var ancak kişiden kişiye göre değişir. Discin çok buglu olduğu söylentileri var şahsen hiç kullanmadım.
Dağlar kadar fark sana göre bunlar dışında var mı? Forumda bile para ile satılıyor o kadar iyimi yani?

DF
Dağlar kadar fark sana göre bunlar dışında var mı? Forumda bile para ile satılıyor o kadar iyimi yani?
Oyuncuya kolaylık sunuyor ve rollere gerçekçilik katıyor. Örneğin esx’in bagaj sisteminde bagaj bugludur bi oyuncu bagajı açtığında diğer oyuncuda gözükmez. Ancak discte bagaj açıldığında herkes bagajın açıldığını görür ve karakter birşey alırmışçasına animasyona girer. Benim için büyük fark.

DF
Oyuncuya kolaylık sunuyor ve rollere gerçekçilik katıyor. Örneğin esx’in bagaj sisteminde bagaj bugludur bi oyuncu bagajı açtığında diğer oyuncuda gözükmez. Ancak discte bagaj açıldığında herkes bagajın açıldığını görür ve karakter birşey alırmışçasına animasyona girer. Benim için büyük fark.
Ha biraz daha realistik yapıyor peki ya bugları ne diye söyleniyor?

DF
- derken paranın - ye düşmesimi?
Kullandığım ve satışını yaptığım pakette disc kullanıyorum çoğu bugu fixlenmiş durumda artık ( - ile eşya çoklama vs. sıkıntıları kalmadı)
Ancak çoğu script disce değil esx_inventoryhud'a ayarlı olduğu için diğer scriptleri uyarlamak biraz zor olabiliyor

DF
Eksi bugu sanırım eşyalarda oluyormuş dediğim gibi pek bir bilgim yok.
es_extended de - ile alakalı sıkıntı var dediklerin rollere etkisi var peki ya bunu kullanan biri var mı bilen biri varsa artılarını yazsın kullanılırmı kullanılmazmı diye düşünelim

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!