Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün akşam sunucumu slotlu envantere geçirdim fakat marketler disc inventorynin config.lua dosyasına kayıtlı diye Herhangi bir SQL kurmadım veya aldığım scriptte bunun için ayrı bir sql dosyası yoktu yardımcı olabilecek var mıdır.
Dün akşam sunucumu slotlu envantere geçirdim fakat marketler disc inventorynin config.lua dosyasına kayıtlı diye Herhangi bir SQL kurmadım veya aldığım scriptte bunun için ayrı bir sql dosyası yoktu yardımcı olabilecek var mıdır.
disc inventory itemdata vs oluşturması lazım ve market config.lua adan yapılır market için bir sql okutmaya gerek yok ama discin genel sqlini okutmanız lazım