Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar serverimizda Disc inv kullaniyoruz ve bazen itemler buga giriyor. Mesela karşı tarafa kara para vericez 150000 kara para yazıyoruz ve karşıya ver diyoruz hem karsiya gidiyor hemde bizde kaliyor bunun çözümünü bilen var mıdır?
Lua bilgin varsa karşıya item yollarken ping checklettir ve öyle yollasın itemi ping sabitle 70in anlık olarak üstünde atıyorum 110 pingi varsa itemi yollamaz bunu motele yaparak motelde silah kopyalama bugunuda çözebilirsin
Birkaç yabancı sunucuya ücret karşılığı yapmıştım, basit. (el orıgen ve titanıum rp)
Lua bilgin varsa karşıya item yollarken ping checklettir ve öyle yollasın itemi ping sabitle 70in anlık olarak üstünde atıyorum 110 pingi varsa itemi yollamaz bunu motele yaparak motelde silah kopyalama bugunuda çözebilirsin
Birkaç yabancı sunucuya ücret karşılığı yapmıştım, basit. (el orıgen ve titanıum rp)