Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Disc envanter para göstermesi ve kg arttırma

blackkhawk

Üye
FT Kullanıcı
arkadaşlar selam. öncelikle bu akdar yardımlaşmanın olduğu tek lider forumuz. bunun için herkese çok teşekkür ederim.

3 adet sorum olacak.

1. kg.li disc envanter kullanıyorum. aşağıdaki gibi bi parayı gösteren bi alanı nasıl açarım veya parayı item haline nasıl getiririm. ikiside olur işimi görür.

20471

2- Envanter kg'sini nasıl ve nerden arttırabilirim.
3- Envanter kg lı fakat her item 1 kg sanırım. bunu 0.2 nasıl yaparım. örneğin telefon 1 kg vermek zorunda kalıyorum. Bunu 0.2 falan nasıl yaparım.

Bilgisi olan arkadaşalr lütfen bu konular hakkında yardımcı olun. Son bunlar kaldı eksiğim. Şimdiden yardım edecek herkese çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

DF
Arkadaşlar lütfen konuyu uzatmayalım birinin galeyanına gelip. Tadımızı kaçırmayalım rica ediyorum.

DF
Sadece bir soru sorarken bir resim kullanmış, en azından bir şeyler yapmaya çabalıyor.
20472
Belirttiğim resim umarım yararlı olur. Tartışma içeren mesajlar silinmiştir.

DF
Arkadaşlar lütfen konuyu uzatmayalım birinin galeyanına gelip. Tadımızı kaçırmayalım rica ediyorum.
Kilogram arttırmak ve öyle şeyler eklemek basit,
1-Parayı göstermek için css & js & lua ya eklemeler yapman gerekli (Baştan yapmak istiyorsan)
2- Kilogram arttırmak için player.lua kısmında weight vardır. Eğer ki yoksa JavaScriptten 24 yazan veya kaç ise değiştirip es_extended in configinden değiştirmen gerekir.
3- SQL'i açıp items tablosunda "weight" in atalı olduğu int değerini float yap.

DF
2 ve 3 halloldu hocam teşekkür ederim. emeklerine sağlık. para olayı hala devam çünkü o kadar kod bilgim yok :/ parayı item haline çevirmek çok zor değilse bu konuda yardımcı olabilir misin. yada diğer gösterme yöntemi kolaysa o da olur farketmez.

DF
+1 yok mu bi baba yiğit parayı iteme çevirecek :(

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!