Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Markete girdiğimde her şey ücretsiz görünüyor anlamadım neden olduğunu daha önceden fiyatlarıyla beraber görünüyordu. satın aldığımda para düşmüyor ne cash ne de bankadan
es_extended > server > classes > player.lua ile verdiğim linkte ki player.luayı değiştir kendininkinin yedeğini almayı unutma sonra database de item yerine cash ekle aynı şekilde disc_inventory_itemdata tablosuna da cash ekle
es_extended > server > classes > player.lua ile verdiğim linkte ki player.luayı değiştir kendininkinin yedeğini almayı unutma sonra database de item yerine cash ekle aynı şekilde disc_inventory_itemdata tablosuna da cash ekle
verdiğin dosya işe yaramadı dostum
------------
problemin tam olarak olmasının sebebini anladım. para item olarak zaten var fakat databese users'da money olarak görünüyor yeni kayıt yapıncada otomatik cash 10.000 ekliyor üstüme. bu da envantere gelmiyor. databeseden silince parayı satın alamıyorum. otomatik 10k cash vermesini veya o verdiği cash neden item olarak görünmüyor normalde para item halinde bunları nasıl çözebiliriz?
Problemi nasıl çözdüğünü anlatırsan diğer insanlarada yararlı olabilir. Saat 16.00'a kadar konuyu kapatacağım fakat ön eki şimdi değiştireceğim. 16.00'a kadar yazarsan seviniriz. Yazman zorunlu değil bu arada diğer insanlarda yararlansın diye söylüyorum.