Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar disc daha motele entegre etmediği için şöyle birsey uygulamak istedim.
esx_inventoryhud start'layip fazla kullanılmayan (insert) tuşuna atadım.
Böylece hem envanter çalışıyor hemde motelin envanteri çalışıyor. Suanlik böyle bir çözüm buldum.
Arkadaşlar disc daha motele entegre etmediği için şöyle birsey uygulamak istedim.
Böylece hem envanter çalışıyor hemde motelin envanteri çalışıyor. Suanlik böyle bir çözüm buldum.
Motel scriptinin clientinde veya server luasında esx_inventoryhud şeklinde aratıp o kısımları disc-inventoryhud şeklinde değiştirirsen söylediğin zahmete gerek kalıcağını sanmıyorum.
Motel scriptinin clientinde veya server luasında esx_inventoryhud şeklinde aratıp o kısımları disc-inventoryhud şeklinde değiştirirsen söylediğin zahmete gerek kalıcağını sanmıyorum.
Dostum herşey hoş fakat senin dediğin yöntemde 2 envanter açık olduğu için sürekli check atıyor ve aşırı lag sunucuda gecikme gibi olaylar yaşanıyor. Bunu yapacak arkadaşlar benim dediklerimi dikkate alsınlar ki oyuncuların problemi çıkmasın. Ayrıca disc inventory Hud için büyük bir fix pauşaşıcam hataların çoğunu gidermiş bir şekilde.
Şuan adam fixlerini tamamladı ve 2 sayfalı inventory yapıyor ama motel fixini sadece ordaki bazı modlar biliyor bana bir mod yardımcı oldu ve Disc ile konuştum o yöneltti paylaşmamamı söyledi kimseyle çünkü o paylaşmadan ben paylaşırsam ayıp olur zaten