Selamlar öncelikle FiveM bugün itibariyle bırakmıştım saat 3 sularında bir arkadaşımız bana yazdı tokovoip ayarlamamız lazım cart curt diye dedim bıraktıka yardımcı olmayacak kadar acımasız değiliz dedim gittim bi baktım ne göreyim daha önceden Aspect#0001 de gördüğüm bir paket ve dedim hani developer arkadaşımız kimdir bu paketi yapan kişiyi tanıyorum bu tokovoip i ayarlayamayacak kadar bilgisiz değil. Metin dediler bi baktım her yerinde saçma reklamlar bulunan bir çocuk dedim PAKET SAHİBİ SEN MİSİN? EVET BEN YAPTIM FALAN DEDİ SERVER.CFG LERİ ASPECTİN Kİ İLE KARŞILAŞTIRDIM DİFFCHECKERDAN BİR E BİR AYNI !?. Sonra yazdım böyle böyle kardeşim hayır mı ? gerisini görüyorsunuz ssleri atacağım bu tarz dolandırıcı sözde zeki arkadaşlarımız aramızda bulundurmayalım. Paketin Mustafa Brave e ait olduğunu savunarak hataları kapatmaya çalışıyor ve ekstra olaraktan insanları kandırıp işte dosyaları aktarırken bazı dosyalar kayboluyor tarzında bahaneler uyduruyor yeni başlayan arkadaşları akılları sıra kandırıyor.
MUSTAFA BRAVE İN BEDAVA PAYLAŞTIĞI ARKADAŞIN 100TLYE SATTIĞI PAKET LİNKİ:https://www.fivemturk.com/threads/u...baslat-radial-menu-fps-boost.9758/#post-58672
ASPECTİN PAKET LİNKİNİ BİLMİYORUM İNSİDERP SUNUCUSUNDAN GÖRÜP SERVER.CFGSİNİ KONTROL ETTİM.
DOLANDIRICININ ADI:METİN/23
DOLANDIRICININ DİSCORDU:King Of Lord#0707
DOLANDIRICININ DLİVE/TWİCHT/YOUTUBE TARZI PLATFORM LİNKLERİ:
/
DOLANDIRICININ YAYIN DİSCORDU:
KANIT 1:
KANIT 2:
KANIT 3:
MUSTAFA BRAVE İN BEDAVA PAYLAŞTIĞI ARKADAŞIN 100TLYE SATTIĞI PAKET LİNKİ:https://www.fivemturk.com/threads/u...baslat-radial-menu-fps-boost.9758/#post-58672
ASPECTİN PAKET LİNKİNİ BİLMİYORUM İNSİDERP SUNUCUSUNDAN GÖRÜP SERVER.CFGSİNİ KONTROL ETTİM.
DOLANDIRICININ ADI:METİN/23
DOLANDIRICININ DİSCORDU:King Of Lord#0707
DOLANDIRICININ DLİVE/TWİCHT/YOUTUBE TARZI PLATFORM LİNKLERİ:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
/
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
/
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
DOLANDIRICININ YAYIN DİSCORDU: