Arkadaşlar merhaba,
diazmotel kullanmaya karar verdim fakat forumda paylaşılan scripti hatasız kurmama rağmen haritanın neresinde olursam olayim motel dolabını açabiliyorum
Bu hatanın belli bir çıktısı olmadığı için bulamıyorum ama size sc/cl/main komut dizinini paylaşıcağım
/mdolap yazınca disc-inventory bu hatayı veriyor ayrıca /moda yazınca oda yönetim menüsünü de her yerden açabiliyorum
Pinkcage motelde tüm kapıları kontrol edip buraya geliyorum buraya gelince kapı kilit sistemi bozuluyor burası sadece arızalı olsa belki halledebilirim ama burası arıza verince pinkcage de bozuluyor
diazmotel kullanmaya karar verdim fakat forumda paylaşılan scripti hatasız kurmama rağmen haritanın neresinde olursam olayim motel dolabını açabiliyorum
Bu hatanın belli bir çıktısı olmadığı için bulamıyorum ama size sc/cl/main komut dizinini paylaşıcağım
Kod:
if interiorId ~= 0 then
cachedData["stopSearching"] = true
inRoom = true
for furnitureName, furnitureData in pairs(motelData["furniture"]) do
local furnitureCoords = GetOffsetFromInteriorInWorldCoords(interiorId, furnitureData["offset"])
local furnitureDistance = #(cachedData["pedCoords"] - furnitureCoords)
if not furnitureData["restricted"] then
if furnitureDistance <= 1.0 then
RegisterCommand("mdolap", function()
furnitureData["callback"](roomId, furnitureName)
end)
end
DrawScriptText(furnitureCoords, furnitureData["text"])
else
if cachedData["motelRooms"][roomId] and cachedData["motelRooms"][roomId]["roomOwner"] == ESX.PlayerData["identifier"] then
if furnitureDistance <= 1.0 then
RegisterCommand("moda", function()
furnitureData["callback"](roomId, roomNumber, motelData)
end)
end
DrawScriptText(furnitureCoords, furnitureData["text"])
end
end
end
else
cachedData["stopSearching"] = false
end
end
end
end
/mdolap yazınca disc-inventory bu hatayı veriyor ayrıca /moda yazınca oda yönetim menüsünü de her yerden açabiliyorum
Pinkcage motelde tüm kapıları kontrol edip buraya geliyorum buraya gelince kapı kilit sistemi bozuluyor burası sadece arızalı olsa belki halledebilirim ama burası arıza verince pinkcage de bozuluyor