Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleyküm, Askerden yeni geldim evde oturup Paket yazmak istiyorum bana 2 - 3 şey öğretebilecek yardımcı olacak birisini arıyorum yardımcı olursanız ne mutlu bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz Hypophrenia#8686
Selamun aleyküm, Askerden yeni geldim evde oturup Paket yazmak istiyorum bana 2 - 3 şey öğretebilecek yardımcı olacak birisini arıyorum yardımcı olursanız ne mutlu bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz Hypophrenia#8686
adresinden basit fonksyonları örneğin string.gsub, string.find, string.match, math.floor, math.random tarzı basit fonksyonları öğrenebilirsin. Basit dediğime bakma cidden yararlı bir kaynak sadece okuyarak değil pratik yaparak yani test sunucusu açarak meslek vb şeyler yapabilirsin. Server client optimizasyonları forumda var hakeza onlara bakabilirsin. fivem natives yazıp fivem nativelerini inceleyebilirsin genel olarak gayet basit şeylerdir örneğin PlayerPedId veya GetEntityCoords IsPedArmed tarzı şeyler. Zaten sol kısmında nasıl kullanılacağı ingilizce bir şekilde yazıyor.
Edit: fonksyonları burdan bulmak daha kolay gibime geldi o yüzden bırakıyorum