Merhaba ben çoğu sunucuda görev aldım genellikle oyun içi k menu ve vmenü verilen adminlikler yaptım 1100saatim bulunmakta yaşım 18 ve +40 çeken sunucuda adminden yüksek rütbede yardımcı olabilirim bunun nedeni 400 saatlik deneyimsiz birisinin gelip emir yağdırmasından dolayı rütbe istemekteyim. 40dan az ceken sunucunuz varsa lütfen çağırmayın ciddi iş yapanlar bana ulaşırsa sevinirim. !!!!KONU ESKİDİR FAKAT TEKRAR GERİ DÖNDÜM DAHA ÖNCE RAİDER SUNUCUSUNDA GÖREV ALDIM FYAC ANTİCHEATİN SAHİBİ BİLMEYENLER VARSA. Referansım kendisidir isteyen sorabilir yada konuşmalarımı gösterebilirim troll sunucu patlatma gibi olaylar olmaz güvenebilirsiniz.
GÜNCEL 2024
Adınız Demir
Soyadınız :kara
Yaşınız :20
Yaşadığınız Yer :Kocaeli
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz : 1000 saat sunucu acma developerlık adminlik birlikte
Günlük Online Süreniz :4-5 saat
Özellikleriniz :Çok deneyimim ve artık alışılmışlık oluştu hile troll geldiğinde korkmadan ne yapacağımı biliyorum.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) buradan yazın size ulaşayım
GÜNCEL 2024
Adınız Demir
Soyadınız :kara
Yaşınız :20
Yaşadığınız Yer :Kocaeli
Daha Önceki Admin'lik Tecrübeniz : 1000 saat sunucu acma developerlık adminlik birlikte
Günlük Online Süreniz :4-5 saat
Özellikleriniz :Çok deneyimim ve artık alışılmışlık oluştu hile troll geldiğinde korkmadan ne yapacağımı biliyorum.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) buradan yazın size ulaşayım
Son düzenleme: