Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar reyonlu market eklentisini eklediğim'de Kasiyer'deki ped adam gözükmüyor markete restart attığım'da npc geliyor 3 saniye sonra geri gidiyor ve konsola şöyle bir hata düşüyor [99kr-shops]: Deleting peds... Bu soruna ne sebep olabilir sabit npc de ekleyemiyorum?
dostum eklentinin içine baktım ve bu yazının sadece eklenti durdurulduğunda veya durduğunda çıktığını gördüm, eklentiyi ya düzgün çalıştırmıyorsun ya da eklenti bir nedenden dolayı kendini kapatıyor yani durduruyor.
dostum eklentinin içine baktım ve bu yazının sadece eklenti durdurulduğunda veya durduğunda çıktığını gördüm, eklentiyi ya düzgün çalıştırmıyorsun ya da eklenti bir nedenden dolayı kendini kapatıyor yani durduruyor.
Hocam başka bir alt yapı'da kullanıyordum sıkıntı yokdu şuan farklı bir altyapıdayım bu altyapıda ped'ler gözükmüyor eklenenleride direkt olarak siliyor bunu silen eklenti veya ayar ne olabilir örneğin şimdi'hayvan çağırmak istediğim'de de sanırım ped leri sildiği için hayvan gözükmüyor.