Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorgun Merhaba, şikayetçiyim kısmını buradan , paylaşım konunuzu ise Fivem Sunucu Dosyaları bu bölümden paylaşmanız gerekmektedir lütfen bu işlemleri yaptıktan sonra bize bildirin.
1. Olarak biz paketi satmıyoruz,paket 150TL üzeri alış veriş yapan müşterilerimize bedava olarak sunuluyor.
2. Olarak bu paket kibra denilen şahısın paketiyle ne uzaktan ne yakından bir alakası yoktur,indirip inceleyede bilirsiniz,arkadaş artık hayalmi görüyor veya neyin kafasında maalesef bilmiyorum bu paketi aylar önce şahsım tarafından yapılıp müşterilerimizin hizmetine sunumuşumdur.En son güncelleme attığım tarihte aşşağıdaki ss'de mevcuttur.
Saygılarıımla.
Satma gibi bir durum yoktur DEHOST yetkilisi olarak söylüyorum. Dehost GTA V1 Kanalını biraz daha düzgün okursanız herhangi bir satış yok. Ama sizin gibi edebiyatsızlar para gördüğü gibi satış anlıyor
Öncelikle Merhabalar Ben son zamanlarda Dehost un paketini Alıp İncelemeye Başladım ve 150 tl ye sattıkları paketin kibra altyapılı düzenlenmiş ve bu forumda bedavaya paylaşılmış bir paket olduğunu Gördüm
Çoğu host firması alış veriş promosyonu adı altında bir paket, anti-cheat, ts3 vs. veriyor. Bu sadece FiveM de değil Minecraft, Arma, discord botuyla vds promosyonu gibi. Benim düşüncem yanlış anlaşılma olmuş.Ne dehost ile çalıştım ne de başka bir durum var genel düşüncemdir. İyi forumlar.