Hepinize Merhaba Değerli FivemTürk Üyeleri,
2 Gün Önce
Siz değerli forum üyelerini de düşünerek böyle bir konu açmak istedim. DeHost'dan memnunmusunuz bilemem ama yeni vds alacak arkadaşlara önermiyorum.
2 Gün Önce
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Adresinden bir sanal makina alıyorum, Ve Özellikleri ( 8GB RAM, 4CPU, 40GB SSD Disk, 1Gbit Hat ). Bunu Görerek Projem için Yeterli Bir Makina Gibi Duruyor Dedim. Ve 75 Türk Lirasına Satın Aldım. 5-6 Saat Sonra Makina Elime Ulaştı Ve Arkadaşımla Projemize Test Makinasında Başladık. Aradan 1 Gün Geçti Ve Artık 230Kbps indirme hızına kadar indi 40GB SSD Kapasiteli aldığım vds 19GB'a İndi. Hemen ticket açtık ve sadece kapasiteyi 38GB'a Çektiler. İnternet hızı ve Makinada ki kasma problemi halen çözülmedi, Ve aman aman birşey indirmedik. Biliyorum bu makina da kasar zaten dediğinizi duyar gibiyim. Ama şuan'a kadar aldığım hostinglerde bu kadar rezalet görmedim. DeHost'u deneyeyim dedim, Ve pişman oldum. 75 Türk Lirası çok bir para değil. Ama ben hizmeti iyi alamadığım için ve bir nevi dolandırılmış gibi hissediyorum. Yarın ilk işim yasal yollardan dava açmak olacak. DeHost kullanmanızı pek önermiyorum. Aşağıya Fotoğrafları Yolluyorum.Siz değerli forum üyelerini de düşünerek böyle bir konu açmak istedim. DeHost'dan memnunmusunuz bilemem ama yeni vds alacak arkadaşlara önermiyorum.