Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucuma gcphone kurduktan sonra ilk kayıtta sıkıntısız kaydoldum ama database sıfırladıktan sonra yani wipedan sonra telefonu alınca twiter hesap bölümü eski hesabı gösteriyor steam idsini sıfırlamıyor oyuna çık gir yapınca düzeliyor başka bir yerde kayıt yapıyormu
Sunucuma gcphone kurduktan sonra ilk kayıtta sıkıntısız kaydoldum ama database sıfırladıktan sonra yani wipedan sonra telefonu alınca twiter hesap bölümü eski hesabı gösteriyor steam idsini sıfırlamıyor oyuna çık gir yapınca düzeliyor başka bir yerde kayıt yapıyormu