Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Database

YasinTatar

Üye
FT Kullanıcı
Sunucuma gcphone kurduktan sonra ilk kayıtta sıkıntısız kaydoldum ama database sıfırladıktan sonra yani wipedan sonra telefonu alınca twiter hesap bölümü eski hesabı gösteriyor steam idsini sıfırlamıyor oyuna çık gir yapınca düzeliyor başka bir yerde kayıt yapıyormu

DF
Sunucuma gcphone kurduktan sonra ilk kayıtta sıkıntısız kaydoldum ama database sıfırladıktan sonra yani wipedan sonra telefonu alınca twiter hesap bölümü eski hesabı gösteriyor steam idsini sıfırlamıyor oyuna çık gir yapınca düzeliyor başka bir yerde kayıt yapıyormu
O bilgiler cache kayıtlı kaldığı için normal bir şey

DF
Hangi Gcphone kullaniyorsunuz

DF
cache silip deniyorum gene aynı
Server Cache değil kişinin bilgisayarında ki fivem klasörlerinde bulunan cache gener4l gener4l adlı arkadaşın da belirttiği gibi.

Eğer dataları silince attığı tweetler gidiyorsa sadece resmi ve ismi kalıyorsa bence çok büyük bir problem değil, bu problem her yerde oluyor

DF
Bildiğim Kadarıyla bu Oyuncunun Kendi Cache sine kayıt ediyor Yani Serverdan bağımsız birşekilde
Server Cache değil kişinin bilgisayarında ki fivem klasörlerinde bulunan cache gener4l gener4l adlı arkadaşın da belirttiği gibi.

Eğer dataları silince attığı tweetler gidiyorsa sadece resmi ve ismi kalıyorsa bence çok büyük bir problem değil, bu problem her yerde oluyor
denedim ama neyse gir çık yapacaklar artık wipedan sonra teşekkürler

DF
Konu çözüme ulaştığı için ön eki tarafımca değiştirilmiştir.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!