Merhabalar Arkadaşlar Yine aynı sıkıntılar bazı arkadaşlar darp sunucusunun adını geçtim görsellerini prt sc + painte yapıştırıp kullanacak kadar düşmüş durumda normalde bu hesaptan asla yazı paylaşmazdım ama iyice cıvkı çıktı konuya geleyim
serkan adında bir arkadaşımızla görüştüm kendisi sunucu açma yolundaymış ama tahmin ettiğiniz gibi adını darp görselini bizim görsellerimizi koymuş
kendisine tatlı dile taklitler asla tutmaz dedim ve kendi de güzelce karşılamıştı sonrasında arkadaşımız bir arkadaşının gazıyla büyük ihtimal
-
KANKAM
PATENTİ ATABİLİRMİSİN
yazdı bana büyük harflere dikkat edelim ama lütfen ^^
Şimdi bu arkadaşa ne denmeli canlar ne diyim yanı bıktım usandım trailer videomuzu gizledim yetmiyor
tatlı dile konuşuyoruz olmuyor illaki çaldıkları görsell vs için keyiflerini kaçırıp işten soğutmamı istiyorlar yapmayın ya gözünüzü seveyim kendinize özgü olmayan işlere girişmeyin...
Daha görsel vs için kanıt atayımı daha napayım her şeyin bize ait olduğuna dair
He Arkadaş birde engellemiş beni
serkan adında bir arkadaşımızla görüştüm kendisi sunucu açma yolundaymış ama tahmin ettiğiniz gibi adını darp görselini bizim görsellerimizi koymuş
kendisine tatlı dile taklitler asla tutmaz dedim ve kendi de güzelce karşılamıştı sonrasında arkadaşımız bir arkadaşının gazıyla büyük ihtimal
-
KANKAM
PATENTİ ATABİLİRMİSİN
yazdı bana büyük harflere dikkat edelim ama lütfen ^^
Şimdi bu arkadaşa ne denmeli canlar ne diyim yanı bıktım usandım trailer videomuzu gizledim yetmiyor
tatlı dile konuşuyoruz olmuyor illaki çaldıkları görsell vs için keyiflerini kaçırıp işten soğutmamı istiyorlar yapmayın ya gözünüzü seveyim kendinize özgü olmayan işlere girişmeyin...
Daha görsel vs için kanıt atayımı daha napayım her şeyin bize ait olduğuna dair
He Arkadaş birde engellemiş beni