Merhaba arkadaşlar cui_character kurulumunu forum da hiç görmedim ve öncü olarak ben hazırlamak istedim.
"Minimum 1.2.0 es_extended Sürümü veya extendedmode ile çalısır."
Kurulum;
DOSYAYI KODLAYAN ARKADASIN GİTHUB LİNKİNİ VERDİGİM İÇİN VT EKLEMIYORUM
ilk olarak cui_character/fxmanifes.lua yı açıyoruz ve esx_identity başında ki tireleri kaldırıyoruz.
Ardından en son versiyon olan esx_identity/client/main.lua yı açıyoruz 50. satırda ki
"Minimum 1.2.0 es_extended Sürümü veya extendedmode ile çalısır."
Kurulum;
DOSYAYI KODLAYAN ARKADASIN GİTHUB LİNKİNİ VERDİGİM İÇİN VT EKLEMIYORUM
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ilk olarak cui_character/fxmanifes.lua yı açıyoruz ve esx_identity başında ki tireleri kaldırıyoruz.
Ardından en son versiyon olan esx_identity/client/main.lua yı açıyoruz 50. satırda ki
Kod:
if not isDead then
EnableGui(true)
end
end)
yazan yeri silip yerine
Kod:
TriggerEvent('cui_character:open', { 'identity', 'features', 'style', 'apparel' }, false)
Kod:
RegisterNUICallback('register', function(data, cb)
ESX.TriggerServerCallback('cui_character:updateIdentity', function(callback)
if callback then
ESX.ShowNotification(_U('thank_you_for_registering'))
TriggerEvent('cui_character:setCurrentIdentity', data)
TriggerEvent('cui_character:close', true)
else
ESX.ShowNotification(_U('registration_error'))
end
end, data)
end)
Ardından cui_character/shared/config.lua ya giriş yapalım ve alttaki kodun sonundaki false yazan yeri "true" olarak değiştirelim
es_extended kullanıyorsanız buraya kadar yaptıklarınız yeterli
eğer extendedmode kullanıyorsanız buraya kadar aynısını yapın ve altta gösterdigim gibi entegreye devam edin.
cui_character/shared/config.lua da en alt satıra gelelim ve
son olarak resourcves/[managers]/spawnmanager/spawnmanager.lua dosyasını açıp 309. satırda ki kodu silelim
Kurulum Bu Şekildedir. Dediğim Gibi Ya 1.2.0 sğrğm es_extended kullanmalısınız yada extendedmode kullanmalısınız. 1.2.0 altındakı surumler de çalısmaz. kodlayan arkadaş es_extended 1.2.0 sürümü ile kodladıgını söylüyor. hata alırsanız yorumlar da belirtin yardımcı olmaya calısırım
ÖNEMLİ NOT: Script Esx_skinden verileri çektigi için aynı anda çakısma olabılır kayıt ekranından bu yüzden su adımları uyguluyoruz.
esx_skin/client/main.lua 74. satırı resımdekı gıbı yorum ıcıne alın sorun ortadan kalkacaktır.
es_extended kullanıyorsanız buraya kadar yaptıklarınız yeterli
eğer extendedmode kullanıyorsanız buraya kadar aynısını yapın ve altta gösterdigim gibi entegreye devam edin.
cui_character/shared/config.lua da en alt satıra gelelim ve
Kod:
Config.ExtendedMode = false "yerine true yapalım"
Kurulum Bu Şekildedir. Dediğim Gibi Ya 1.2.0 sğrğm es_extended kullanmalısınız yada extendedmode kullanmalısınız. 1.2.0 altındakı surumler de çalısmaz. kodlayan arkadaş es_extended 1.2.0 sürümü ile kodladıgını söylüyor. hata alırsanız yorumlar da belirtin yardımcı olmaya calısırım
ÖNEMLİ NOT: Script Esx_skinden verileri çektigi için aynı anda çakısma olabılır kayıt ekranından bu yüzden su adımları uyguluyoruz.
esx_skin/client/main.lua 74. satırı resımdekı gıbı yorum ıcıne alın sorun ortadan kalkacaktır.