Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aldığı hata büyük ihtimal bende yaşadım fxmanifest yazmasından __resource.lua yapınca düzelir sorunu bendede oldu o sorun o şekilde çözdüm ama onu çözse crew phone sorunlu biraz ya foto çekmez banka ekranı beyaz kalır sql okutması hata verir ben komple kurulumu için ekledim başka isteyen arkadaş varsada arkadaş ekleyebilir ???????? ??#4061
aldığı hata büyük ihtimal bende yaşadım fxmanifest yazmasından __resource.lua yapınca düzelir sorunu bendede oldu o sorun o şekilde çözdüm ama onu çözse crew phone sorunlu biraz ya foto çekmez banka ekranı beyaz kalır sql okutması hata verir ben komple kurulumu için ekledim başka isteyen arkadaş varsada arkadaş ekleyebilir ???????? ??#4061