Merhaba! adım pump_ammo. Sunucumun tanıtımına hoş geldiniz.
Paleto Bay'de bulunan heavy-voice bir rol yapma sunucusu olan Redwood'u sunuyorum. Herkesin kendi yolunu seçebileceği ve karakterini bu yolculuk boyunca geliştirebileceği huzurlu bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Sunucu, haftalık etkinliklerin yanı sıra çok çeşitli aktiviteler de sunuyor. İster yasadışı bir şekilde hareket etmek isteyin, ister sunucunun sunduğu şeyleri keşfederken mutlu bir hayat yaşamak isteyin, bunu gerçekleştirmek için her şeyi yapacağız. Hobiler, avcılık, drift, ekstrem sporlar vb. konuların da büyük bir hayranıyız . Redwood sizin için her şeyi sunuyor. Kolluk Kuvvetlerini seviyor musunuz? Şeriflerimize veya Polis Departmanımıza göz atmaktan çekinmeyin. İşe alım yapıyor olabilirler!
Paleto Bay
Paleto Bay şehiri, San Andreas'ın yemyeşil kuzey kıyısında yer almaktadır. Devasa Mount Chiliad'ın eteğinde yer alan Paleto Bay, tüm San Andreas halkının zevk alması için tavuk işlemek için kullanılan Cluckin' Bell fabrika çiftliğine ev sahipliği yapan bir kıyı şehiridir. Kasabada ayrıca bir Los Santos County Şerif Departmanı istasyonu vardır ve bölgenin etrafında yetişen yoğun bitki örtüsü, kuru ve kurak Sandy Shores'un tam tersidir. Paleto şehiri, çok sayıda emtia ve Route 1'in kasabanın tam ortasından geçmesi nedeniyle kamyoncular için iyi bir dinlenme durağıdır. Lester Crest, The Paleto Score'da Paleto Koyu'nun kuzeyindeki su kütlesinin aslında Pasifik Okyanusu değil, bir nehir olduğunu belirtir.
Topluluktan gelen geri bildirimler ve sürekli güncellemeler
Bu sunucu sürekli olarak yenilenecek - sunucunun her küçük parçasının işleyişini mükemmelleştirmeye çalışacağız. Bunun çoğu elbette sadece geliştirme ekibine bağlı, ancak topluluğun bize geri bildirim vermesini, öneriler göndermesini ve sunucuyu iyileştirmeye aktif olarak katılmasını istiyorum. Yeni bir topluluk olarak her öneriyi dikkate alacağımdan ve bu önerilerin önemli bir kısmının bir şekilde uygulanacağından emin olabilirim.
Oyunculara yardımcı olmaya odaklanan aktif bir kadro kuruyoruz
Bu sunucu sürekli olarak yenilenecek - sunucunun her küçük parçasının işleyişini mükemmelleştirmeye çalışacağız. Bunun çoğu elbette sadece geliştirme ekibine bağlı, ancak topluluğun bize geri bildirim vermesini, öneriler göndermesini ve sunucuyu iyileştirmeye aktif olarak katılmasını istiyorum. Yeni bir topluluk olarak her öneriyi dikkate alacağımdan ve bu önerilerin önemli bir kısmının bir şekilde uygulanacağından emin olabilirim.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Discordcountry-chronicles.net Forum