Herkese selamlar, öncelikle Corvus bir roleplay sunucusu olup, kuruluşunun temel amacının insanların rahatça eğlenebileceği ve kaliteli zaman geçirmeyi sağlayabileceği bir ortam oluşturmak adına açıldığını belirterek, siz değerli oyuncularımıza Corvus hakkında birkaç bilgi vermek istiyorum...
Roleplay tutumunuz nedir?
Corvus olarak FunRP ve kendimize has kurallarımız ile yapacağınız rolleri hayal gücünüzü kısıtlamadan gerçekleştirmenizi sağlamayı hedeflemekteyiz.
Pay To Win mevcut mu?
Hayır, bu konudaki tutumumuz oldukça net! Oyun içerisinde herhangi bir şeyin satışı gibi bir durum söz konusu değil.
Admin yardımı mevcut mu?
Yönetim ekibi olarak MateRP'yi desteklemediğimizi ve elimizden geldiğince MateRP'den arınmış samimi bir ortam oluşturmaya çalıştığımızı belirterek, sunucuya herhangi bir şekilde ekip olarak gelmenin sizlere sağlayacağı herhangi bir artısı bulunmamaktadır.
Ekipçe geldik bize perm verseniz olmaz mı?
Sunucuya giren her bir birey, başvuru formunu doldurduktan sonra mülakatı geçerek Whitelist permini elde edebilir. Aksi bir istek ya da teklifin gözden geçirilmesi söz konusu değildir.
ENVANTER VE F3 MENU
GALERİ, TELEFON, DEPO SİSTEMİ VE 3. GÖZ
*
İLLEGAL
KIYAFETLER
LOST MC VE ANGEL OF DEATH
MEKANİKLER
MESLEKLER
Roleplay tutumunuz nedir?
Corvus olarak FunRP ve kendimize has kurallarımız ile yapacağınız rolleri hayal gücünüzü kısıtlamadan gerçekleştirmenizi sağlamayı hedeflemekteyiz.
Pay To Win mevcut mu?
Hayır, bu konudaki tutumumuz oldukça net! Oyun içerisinde herhangi bir şeyin satışı gibi bir durum söz konusu değil.
Admin yardımı mevcut mu?
Yönetim ekibi olarak MateRP'yi desteklemediğimizi ve elimizden geldiğince MateRP'den arınmış samimi bir ortam oluşturmaya çalıştığımızı belirterek, sunucuya herhangi bir şekilde ekip olarak gelmenin sizlere sağlayacağı herhangi bir artısı bulunmamaktadır.
Ekipçe geldik bize perm verseniz olmaz mı?
Sunucuya giren her bir birey, başvuru formunu doldurduktan sonra mülakatı geçerek Whitelist permini elde edebilir. Aksi bir istek ya da teklifin gözden geçirilmesi söz konusu değildir.
ENVANTER VE F3 MENU
GALERİ, TELEFON, DEPO SİSTEMİ VE 3. GÖZ
*
İLLEGAL
KIYAFETLER
LOST MC VE ANGEL OF DEATH
MEKANİKLER
MESLEKLER
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.