Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabikide bunun farkındayım ciddi bir şekilde bu soruyu sormana şaşırdım. İkisinde de 2 den fazla illegal var ve benimkinde de kenevir,kokain,afyon var zaten çoğu illegal esx_drugs dır ve sadece merak ettim ne farkı var ona göre indirip test edicektim benimkinden farkı yoksa boşuna indirmeme gerek yok
Tabikide bunun farkındayım ciddi bir şekilde bu soruyu sormana şaşırdım. İkisinde de 2 den fazla illegal var ve benimkinde de kenevir,kokain,afyon var zaten çoğu illegal esx_drugs dır ve sadece merak ettim ne farkı var ona göre indirip test edicektim benimkinden farkı yoksa boşuna indirmeme gerek yok
canım kardeşim,indirip deneyebilirsin kendin diyorsun çoğu illegalin adı esx_drugs diye geçiyor, senin scriptin ile bu arkadaşın scriptini görmeden yargılaman gerçekten saçma
Kardeşim yargıladığımı kim söyledi boşuna neden indiriyim farkını sordum sağ olsun paylaşan arkadaş ne farkının olduğunu açıkladı yukarıya bakarsan soru sormuşum. Herhangi bir olumsuz davranışta bulunmadım hem bulunsam arkadaş yazardı sen niye karışıyosun