Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı Çok fazla fps düşüşü normal mi?

derkengololdu

Üye
FT Kullanıcı
Öncelikle selam. Forumda yeniyim. Direk konu açmak istemezdim ama araştırdım benzer bi sorun bulamadım. Şimdi durum şöyle arkadaşlar;
Fiven single oynkarken FPS değerlerim 100-120 arası gidip geliyor. Ancak Multiplayer oynarken 20 FPS değerine kadar düşüyor ve o aralarda geziyor hep. Tamam multiplayer oynarken de aynı FPS değerini beklemiyorum ama bu kadar aşırı düşmesi normal mi sizce? Görüntü ayarları ile alakalı her şeyi denedim hepsini uyguladım en fazla 30 gördüm o da sadece bir kere oldu. Bilgisayarımın özellikleri aşağıda belirttiğim gibi.
i3-4160 işlemci
R7 370 2GB ekran kartı
12 GB ram
Windows 10 Pro işletim sistemi

Şimdiden teşekkürler.

DF
Öncelikle selam. Forumda yeniyim. Direk konu açmak istemezdim ama araştırdım benzer bi sorun bulamadım. Şimdi durum şöyle arkadaşlar;
Fiven single oynkarken FPS değerlerim 100-120 arası gidip geliyor. Ancak Multiplayer oynarken 20 FPS değerine kadar düşüyor ve o aralarda geziyor hep. Tamam multiplayer oynarken de aynı FPS değerini beklemiyorum ama bu kadar aşırı düşmesi normal mi sizce? Görüntü ayarları ile alakalı her şeyi denedim hepsini uyguladım en fazla 30 gördüm o da sadece bir kere oldu. Bilgisayarımın özellikleri aşağıda belirttiğim gibi.
i3-4160 işlemci
R7 370 2GB ekran kartı
12 GB ram
Windows 10 Pro işletim sistemi

Şimdiden teşekkürler.

Bu sunuculardan kaynaklı olabilir, sunucuların özellikleri paketleri bile etki edecektir fps kaybına.

DF
FiveM'in minimum sistem gereksinimlerine göre bir bilgisayarın olması gerek + olarak her sunucudan sunucuya değişen modlar ve scriptler var. Neredeyse dünya üzerindeki çoğu offline ve multiplayer oyunların hepsinde durum bu. Çünkü diğer oyuncuların yaptığı hareketleri ve analizleri'de işlemcin çevirdiği için yetersiz kalıyor olabilir.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!