Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CevaplandıCodeWalker'da kendimi nasıl eğitebilirim?
Merhabalar öncellikle, Code Walker öğrenmek yerine Autodesk 3ds Max öğrenmenizi tavsiye ederim.Code Walker ile yaptığınız ymap etc. gibi şeylerin küçük detaylarını ve simetrik ayarlarını düzenleyebilirsiniz. Sınırlı özelliklere sahip olduğu için çok fazla bir şey yapamazsınız. Ama öğrenmek istiyorum diyorsanız ilk olarak benim açtığım konuya göz atın derim. Eğer daha da çok bilgi sahibi olmak istiyorsanız, tek-tük İngilizce ile yabancı videolar izleyerek kendinizi profesyonelleştirirsiniz. Türkler eğitim videosu etc. çekiyor ise benim bilgim yoktur onuda araştırmanızı tavsiye ederim. Code Walker Discord adreslerine giderekte, bu konu hakkında ki aklında kalanları sorarsanız, daha detaylı bir şekilde anlatırlar.