Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruCodewalker map tasarlıyorum bir sorun var yardımcı olun
codewalker üzerinden map tasarlıyorum fakat bir sorunum var bi ev var mesela garajının kapısını silemiyorum içinde kutular felan var içine silahcı yapıcam ama garaj kapısı silinmiyor hareket ettirincede yerine tekrar geliyor nasıl silebilirim lütfen yardımcı olun discord 'Clexyn&Prada†#6300
codewalker üzerinden map tasarlıyorum fakat bir sorunum var bi ev var mesela garajının kapısını silemiyorum içinde kutular felan var içine silahcı yapıcam ama garaj kapısı silinmiyor hareket ettirincede yerine tekrar geliyor nasıl silebilirim lütfen yardımcı olun discord 'Clexyn&Prada†#6300
göreslim yok yani şöyle anlatayım mesela bildiğiniz üzere zombi sunucularında beach safezone var oradaki bir garaj var onun kapısı silinmiyor yerınden oynanıncada tekrar aynı yerine geliyör onu nasıl silebilirim?
Yani bahsetmek istediği sanırım static obje, Çünkü codewalker bazen ymap tasarlandığında kaldırılan şeyler ymap startlandığında oyunda kalkmıyor demeye çalışıyor.