discord.gg/coastv
Merhaba, CoastV olarak size eşsiz bir rol deneyimi sunuyoruz. Fivem Türk sunucularının en iyisi olmayı hedefliyor ve limitli whitelist alımlarının açık olduğunu duyurmak için buradayız.
-Öncelikle, biz kimiz?
Merhaba, CoastV olarak size eşsiz bir rol deneyimi sunuyoruz. Fivem Türk sunucularının en iyisi olmayı hedefliyor ve limitli whitelist alımlarının açık olduğunu duyurmak için buradayız.
-Öncelikle, biz kimiz?
- 2018-2019 arasında sunucumuzu aktif bir şekilde oynatan ve 720 oyuncuya ev sahipliği yapan. Fivem sunucuları arasında tanınan bir sunucuyuz.
- Yönetim ekibimiz Fivem konusunda geniş bilgiye sahiptir ve 24/7 size yardımcı olacak olan +23 yaşından oluşmaktadır.
- Sunucumuz kesinlikle sosyal odaklıdır. Elbette, "Gun olmayacak mı?" gibi sorularınız olabilir. Evet, gunlar olacak, ancak bunları discord sunucumuza katılarak detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
- Yönetim ekibimizde, sunucu üyelerimizi aşağılamayan, sorunlarına hızlı ve geçiştirici yanıtlar vermeyen biri bulunmamaktadır.
- Sunucumuzda, sizi sürekli bir şekilde farma zorlayan ve Fivem yerine sanki Metin2 oynatıyormuş havası veren meslekler ve ekonomi bulunmamaktadır.
- Aile, racon, selamun aleyküm, "Ne bakıyorsun la gardaş?" diyerek size silah sıkan oyuncular sunucumuzda bulunmamaktadır.
- Sunucumuzda bulunan kıyafet paketimiz, size "Bu da mı varmış, inanamıyorum!" dedirtecek niteliktedir.
- Sunucumuzda tek istediğimiz, kaliteli rollerin dönmesidir. Kendimizi kanıtlamış bir sunucu olarak, kaliteli rolün tek adresi olacağımızın sözünü tekrar vermek istiyorum.
- Limitli whitelist alımları açıkken yerinizi kapmayı unutmayın. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Son düzenleme: