Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Chat log yükledim sw me. Ama logda sadece kullanılmayan komutların ismi çıkıyor mesala /me sa yazınca çıkmıyor ama /eqweqwe yazınca loga düşüyor sadece
Bunuda denedim fakat hep aynı sorun ediyor. Büyük ihtimalle es_extended ile alakalı olduğu düşünüyorum çünkü sunucuda herkes yanllış emote attığında chatte öyle bi komut yok hatası veriyor logdada sadece chatte yazan hatalar yazıyor
Bunuda denedim fakat hep aynı sorun ediyor. Büyük ihtimalle es_extended ile alakalı olduğu düşünüyorum çünkü sunucuda herkes yanllış emote attığında chatte öyle bi komut yok hatası veriyor logdada sadece chatte yazan hatalar yazıyor