Forumda ki adı Maxime dir ! 08.06.2020 Tarihin de kendisin den 400 TL'ye 10 Çekirdek 18 GB Ram'lı 100Nvme li Dedicated Fiziksel sunucu aldık. Xeon 5660 işlemcili.. Aynı zaman da Saltanat Evo paketi aldık tanıtım da ve başta baktığımız da paket güzel görünüyordu. Çünkü bu paketi sadece 5 kişiye satacağını dile getirmişti. Üstelik ultimate premium key falan güzel gözükmüştü. Ama nerde global key imiş. Ama ne görelim herkese satış varmış. Sesli discordun da görüştüğümüz de bu işler den pek anlamadığımızı devoloperimizin olmadığını bu yüzden bazı konular da bize yardımcı olmasını istedik. Kendisi bize devoloperlik hizmeti sunmadığını belirtti. Ama siz paketi alın ben yardımcı olurum yine. Yayın açarsınız ben size öğretirim dedi. Bizde daha iyi olacağını söyledik. Buraya kadar sıkıntı yok. Asıl sorun sunucu da paketi dener iken durma CMD konsolda yediğimiz Server thread hitch warningler den sonra olmaya başladı. Öyle böyle yemiyoruz sunucuda 12 kişi paketi detaylı inceler iken kasma lag sorunu olmaya başladı.. Bunun üstüne kendisine ÖZEL den yazdık. Sorunla ilgileneceğini vs vs söyledi. Bizde öyle diyince zaten pakette 1 kac değişiklik yapacağımız için ve bir kaç seyi kendisi yapacağı için dikkate almadık. Halleder sandık...Bu arada konuşa konuşa samimiyeti ilerlettik.(Ben öyle sanıyormuşum halbu ki...) Bu arada paketi denedikce sorunlar çıkmaya başladı. Tüm meslek jobları buglu. Tavukçu,petrol,terzi,oduncu. Çözmek için çok uğraştık ama malasef. Keza kokain bitkisi belli biyerde takılı kalıyor işlerken söyledik yok onda sorun bekleyin tarzında konuştu. 1 saat bekledik kokain yetiştiremedik... İnventory sin de item at veya sil tarzı birşey yoktu. Sahil kenarında denize item at şeklinde idi. Değişelim dedim bug olur bu olur dedi. Ama isterseniz değişirim dedi. Öyle diyince ne diyelim korktuk.. Bu arada kendisin den sürekli hallederiz eksikleri dediği için yardım isteyip durduk. Bu arada diğer arkadaşım olan yani ortağım sezer artık Castillonun tavırların dan hoşlanmadığı ve ilgilenmediği için sert bir konuşma yaptılar. Tabi sonun da Castillo ortağımı engelliyor. Engellediği için o mesaj kanıtlarını atamıyor. Bu arada biz kendisi ile konuşmaya devam ediyoruz. Sezerin tavrını beğenmediğini seninle muhattap olalım bundan sonra diyor. Bende sözde samimiyetimize güvenip kendisi ile iletişim halinde olmaya devam ettim ki etmek zorundayım... Sürekli söylediğim şeyleri halledeceğini bildirdi. Bu arada 10 gün oldu paketteki eksiklerden dolayı start veremedik. Kendisine sürekli yazıyorum. Makine de söyle sorun var böyle var. Bıkmış olmalı ki sorun yaşayan benim bıkmaya hakkı yok. Sert bir uslub ile cevap verdi. Zaten atacağım fotolar dan göreceksiniz derken makine nin özelliklerini kendisi Xeon 2650 olmalı 2 çekirdek 6Gb rama düşürdü ve hitch warning bilmem ne sorunun kalktığını söyledi ki kısmen kalktı. Bizde paketi sorunlu olduğu için başka bir free paket üzerinde oynama yaparak start verdik. Ama makinayi yükseltmesini söyledik. 10 sn lik iş o dedi. Sen bana sunucunda oyuncunun az olduğu saati söyle ona göre işlem yaparım dedi ve son konuşmamız buydu sanırım. Makinenin süresinin bitmesine sanırım yaklaşık 1 hafta kaldı. Arkadaş hala toko kuracak hala makinenin özelliklerini değişecek. Aynı durumu yaşayan. Kendisinden hem host hem paket alan bir arkadaş daha var. Onunla görüşmeye başladık. Birde ne görelim bizim keyle adamın key aynı globel keymiş. Yani bir boka yaramayan. Server listte gözükmeyen. Normal de bize 64 lük key verecekti. Sonra arkadaşa 128 lik key vereyim. Kıyağım olsun havasında 128 lik key vermiş. Bizde seviniyoruz. Halbuki biz oturmuşuz bişeyin üstüne haberimiz yokmuş. Normal de paket satarken premium ultime key, dünya sıralamasın da gözükme falan yazıyor alakası yok. Server listte bile gözükmüyoruz. Dc sinde öyle yazıyor, paket satımın da da öyle gözüküyor. Yani 1 inin şokunu atlamadan ikinci, üçüncü şok dalgaları bizi mağdur etti. Dolandırıldık kelimesini dile getirmek istemiyorum. Kırıcı olmak ta istemiyorum. Buraya bunu bile yazmak istemezdik açıkcası 15 kişilik ekip olarak bizler ve başkaları da mağdur. Biz mağduriyetimiz giderilsin istiyoruz ama bu saatten sonra giderileceğini sanmıyorum. Giderilse dahi ne kadar GÜVEN olur bilemiyorum. Para iadesi istedik sadece HOST için kendisi yanaşmadı. Ama hak olayına gelirsek hakkımızı helal etmiyoruz. Aşağıya da tüm fotoları sizlere atarım. Yönetim isterse ödeme dekonlarını atarım. Gerekirse paketi bile atabilirim. Lisans muhabbeti falan var. Bazı kısımlarını hallettik. Sorun olacağını sanmıyorum. Kendisi lisanlı başka makinede kullanılmaz vs demişti. Bir devoloper de halletim ben onu demişti. Ona istinaden söylüyorum. Olayın başı sonu bu. Gecmiş zaman hatırlamakta güçlük çektiğim yanlış telaffuzlarım olmuş olabilir. Varsa da affolaa.. Koskaca 22 günümüz boş geçti. Mağdurun mağduruyuz.. Buraya konu açmadan. Kendisine yazdım son kez. Cevap vermedi. Fiveme konu açıcam diyince ticket açmadın vs vs dedi ve kendisi adıma ticket kısmı açtı ve sorununu ordan yaz biz böyle çalışmıyoruz vs dedi. Özelden konuşurken sesli konusurken yok ama fiveme yazınca ticket.. İlginç. Kendisine de ticket attık önceki sorunlar çözülmüş mü ki. Tekrar ticket atalım ? Aşağı da fotoları özenmeden direk konuşma şeklinde foto alıp atttım. Herhangi bir oynama olmuş vs denmesin diye. Karar yönetimin !
Ekli dosyalar
-
1.jpg439.4 KB · Görüntüleme: 109
-
2.jpg443.9 KB · Görüntüleme: 80
-
3.jpg466.9 KB · Görüntüleme: 69
-
4.jpg456.5 KB · Görüntüleme: 63
-
5.jpg473.2 KB · Görüntüleme: 52
-