Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Can Developerın yaptığı hırsızlık hakkında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fuzuli

Üye
FT Kullanıcı
Can#7739 / Sözde developer olan şahıs, kendi Monarch Roleplay paketimizi DEX Roleplay sunucusuna izinsiz, yetkisiz, gizlice ve haince kopyalayıp satmıştır. Kendisi hakkında gerekli işlemler başlatılmıştır. Gerekli yerler ile görüşülüp, gerekli mertebelere gerekli belgeler yollanmıştır. Kendine developer diyen bu kişiye inanıp güvenmeyin. Sunucunuzda barındırmayın.

DEX Roleplay'e dürüstçe bu olayı bize bildirdikleri için ve destekleri için teşekkür ederiz. Kendileri de mağdur durumda.

Kapanan Konu:

FivemTurk Profili:
Discord Id: 322122355641942016
Steam Link: steamcommunity.com/id/gecko0222
Steam Hex: 110000109ae536b

Ek olarak kapatılan konunun fotoğrafı eklenmiştir.

DF

Ekli dosyalar

• Capture1.PNG
    Capture1.PNG
    82.7 KB · Görüntüleme: 164
trexmankaptan trexmankaptan Adlı Kendini Developer Sanan Az Bilmiş Biridir.
Kişi 12.08.2020 Tarihinde MonarcRP'nin ve Federal v1 Paketini İzinsiz ve Onaysız Satışını Bana Karşı Gerçekleştirmiştir.

DF
Suçlamaları kabul etmiyorum Dex roleplay gidip paketi iade etmek istiyince red edilince böyle bir suçlama ortaya atmıştır.

DF
Ayrıca paket Monarch roleplay ile alakasızdır paketin içeriği toplamadır yani fivemtürk scriptleri üzerinden toplanmıştır optimizasyonu yapılmıştır Dex roleplay tutmayınca para iadesi istemiştir. Ortaya atılan yalan dolandan Monarch roleplay direkt sorgusuz sualsiz attığı için açıklama fırsatı doğru düzgün olmamıştır. Herhangi bir kanıt yoksa talebin kapatılmasını istiyorum.

DF
1. Dex Roleplay Hiçbir Şekilde Kapatılmıyacaktır.
2 .FivemTürk Forum Manşet İle Reklamlarımız Devam Ediyor.
3. Paketi MonarchRP Tüm Yönetim Ekibi Altında Kontrol Edilmiştir.
4. Dex Roleplay Yönetim Ekibinin MonarchRP Den Aktaracağını Sizin Tarafınızdam Sesli Olarak Belirttiniz.

DF
Gerekli Görüşmeler ve Kanıtlar Federal Bey İsterse v1 Orjinal Paketimizin Kopyasını gönderebiliriz , makine şifrelerimizi verip 2 paketide karşılaştırabiliriz , A dan Z ye Control C Control V dir . Paketin Düzenlenmesini Yapan Sadonun Klasorlerine Kadar Mevcut tu . Güncel olarak satın aldığımız Yagonun Anticheat Sistemine kadar Durmaktaydı . Arkadaş Çoğu Şeyi Control V Yapmış Sadece Bazı unsurlara Dikkat Etseydi Daha iyi Dolandırıcılık Yapabilirdi . @F3D3R4LL Güncel Olarak Ta v2 Paketine Geçmekteyiz
Monarch Role Play Yönetim Ekibi (Leavens)

DF
Gerekli Görüşmeler ve Kanıtlar Federal Bey İsterse v1 Orjinal Paketimizin Kopyasını gönderebiliriz , makine şifrelerimizi verip 2 paketide karşılaştırabiliriz , A dan Z ye Control C Control V dir . Paketin Düzenlenmesini Yapan Sadonun Klasorlerine Kadar Mevcut tu . Güncel olarak satın aldığımız Yagonun Anticheat Sistemine kadar Durmaktaydı . Arkadaş Çoğu Şeyi Control V Yapmış Sadece Bazı unsurlara Dikkat Etseydi Daha iyi Dolandırıcılık Yapabilirdi . @F3D3R4LL Güncel Olarak Ta v2 Paketine Geçmekteyiz
Monarch Role Play Yönetim Ekibi (Leavens)
İşim gereği Konuşmalarında kendin sormadan bir şeyler alabileceğini belirtmiştin. Paket içeriğinden aldığım ve Dex'e eklediğim scriptler mevcuttur [Benim yaptığım eklediğim scriptleri zaten kendi irademle paylaşabilirim ve istediğim her sunucuya ekleyebilirim veya paylaşabilirim] konuyla alakalı Monarch son ödemeyi gerçekleştirmeyip sonrasında Dex roleplay de ödemeyi gerçekleştirmemiştir isterseniz kendisi daha fazla rezil etmeyin? Ayrıca paket içerisinde emek verdiğim ve düzenlediğim üzerinde fixlemeler yaptığım çok fazla dosya vardır . Lütfen daha fazla adımı kullanmayın yazdıklarınızla çelişmeyin.

DF
Dex Roleplay Yönetim Ekibinden Server'de Düzeltilmesi Gerek Sorunlardan 2si
26661

26662

DF
Konuyla alakalı daha fazla konuşmak veya yazma gereksiniminde bulunmayacağım . Açıklamam üstte mevcuttur açıklama üzerinden değerlendirebilirsiniz. İyi kurgular.

DF
''Dex roleplay de ödemeyi gerçekleştirmemiştir'' Adlı Sözünüz İçin Banka Havale Görüntüsü ;
Screenshot_2020-08-27-01-38-03-017_finansbank.enpara.jpg

DF
Kişi Paketi 1 Gün İçerisinde Tamamlayacağını Hiçbir Sorun Olmayacağını Belirtti Lakin 2 Haftadır Çözülmeyen Sorunlar Nedeni İle Hakkım Olarak Paket İadesi İstedim Lakin Olumsuz Dedi Bende O Arada MonarchRP Serverinin Sahibi Hitaben Hasan Abi İle Sohbet Ediyordum ve Paketi Merak Etti Discorddan Açtığım Ekran Yayını İle Paketi Görünce Herşeyi Anlamıştı .

DF
Konuyla alakalı daha fazla konuşmak veya yazma gereksiniminde bulunmayacağım . Açıklamam üstte mevcuttur açıklama üzerinden değerlendirebilirsiniz. İyi kurgular.
Kurgu dediğin dosyalara girip kendim baktım. Vallaha benden iyi üstlenmişsin paketi tebrik ediyorum

DF
Paketin ilk geliştiricisi benim, paketi incelediğim de orada bir çok script bana ait olduğunu ve bu işi Monarach isim değiştirmeden önce v1 paketin üstüne tarafımca tüm modifikasyonların yapıldığını doğruluyorum.

DF
* CT Company projesinde ismim gözüküyor, yaklaşık olarak 1 ay önce o projeden ayrıldım, arkadaşın kendisi LoxRP paketinide kopyalamıştır.

DF
Değerli Yönetim Ekibi Kişi Başkalarının Hakkını Emeğini Çalmasın Diye Bu Konu Sabit Konu Olarak Kalmasını İsteriz
Kişinin Aktif Kullandığı Kullanıcı Adları:
Kaptann - Win Scott - Can

Değerli FivemTürk Ailesi Alacağınız Developer'i İyi Seçelim [Dost Tavsiyesi]

DF
"Konuyla alakalı daha fazla konuşmak veya yazma gereksiniminde bulunmayacağım" kelimesi direk ben suçluyum ama daha fazla konuşarak suçlu olduğumu ortaya çıkarmak istemiyorum demektir. Konu kapatılıp, kişiye yaptırım uygulanmıştır.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!