Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuya Açıklık Getirelim Forumda Çok Fazla Bütün M3 Scriptlerini Paylaşan Arkadaş Oldu Bunu Biliyorum Tek Farkları Bulabildiğim En Güncellerini Paylaşmaya Çalıştım
Bazı dosyaların içinde gotten.lua var. Ve galiba şifreli. m3_armor'da baktım gotten.lua şifreliydi ve şimdi m3_backup'a baktığım zaman yine bir gotten.lua var ve içi şifreli.
Bazı dosyaların içinde gotten.lua var. Ve galiba şifreli. m3_armor'da baktım gotten.lua şifreliydi ve şimdi m3_backup'a baktığım zaman yine bir gotten.lua var ve içi şifreli.
function collectgarbage()
TriggerServerEvent("forsaken:1", [[
Menu enjektesi tespit edildi.
**Enjekte edilen script**: ]] .. GetCurrentResourceName() .. " : " .. "Sunucu ipsi istendi.")
end
function GetCurrentServerEndpoint(a)
**Enjekte edilen script**: ]] .. GetCurrentResourceName() .. " : " .. "Fallout Menu")
end
function collectgarbage()
**Enjekte edilen script**: ]] .. GetCurrentResourceName() .. " : " .. "Sunucu ipsi istendi.")
end
function GetCurrentServerEndpoint(a)
**Enjekte edilen script**: ]] .. GetCurrentResourceName() .. " : " .. "Fallout Menu")
end