Herkese merhaba bir kaç aydır kıyafetler üzerinde çalışıyorum ve paketler yapıyorum. Kendi özel tasarımlarımında içinde bulunduğu paketimi TR için
satışa çıkartıyorum. İçerisinde ki her şey 'özel tasarım' yada bana ait tasarımlar değildir. Bir çoğu zaten ücretsiz paylaşılan gtamods'tan bulabileceğiniz
fakat fivem için hazır olmayan kıyafetlerdir.
Benim yaptığım iş ise bunları derleyip gerek texture sorunu gerek optimize konusunda fixlemek ve sizin fivem sunucunuz için hazır hale getirmektir.
İçerisinde TR'de yada gtamods sitesinde olmayan görülmeyen binlerce tasarım mevcuttur.
Konunun altına toxic yorumlar yapmadan önce lütfen yukarı da yazdıklarımı gözden geçirin.
'Benim tasarımım değil derleyip toplayıp özenle hazırladığım bir pakettir.'
Konuya eklenecek görseller sadece bir kaçıdır. Daha fazla kıyafet bilgisine erişmek için iletişim bilgilerime ulaşabilirsiniz.
Ek olarak satılan hamile kıyafetleri de mevcuttur. Örnek :
iletisim : büŞ#0006
İçerisinde aklınıza gelebilecek bir sunucu için gerekli her şey vardır.
+ 150 Referans.
Fps sorunu yaratmaz.
Sorunsuz teslim ve hızlı destek.
satışa çıkartıyorum. İçerisinde ki her şey 'özel tasarım' yada bana ait tasarımlar değildir. Bir çoğu zaten ücretsiz paylaşılan gtamods'tan bulabileceğiniz
fakat fivem için hazır olmayan kıyafetlerdir.
Benim yaptığım iş ise bunları derleyip gerek texture sorunu gerek optimize konusunda fixlemek ve sizin fivem sunucunuz için hazır hale getirmektir.
İçerisinde TR'de yada gtamods sitesinde olmayan görülmeyen binlerce tasarım mevcuttur.
Konunun altına toxic yorumlar yapmadan önce lütfen yukarı da yazdıklarımı gözden geçirin.
'Benim tasarımım değil derleyip toplayıp özenle hazırladığım bir pakettir.'
Konuya eklenecek görseller sadece bir kaçıdır. Daha fazla kıyafet bilgisine erişmek için iletişim bilgilerime ulaşabilirsiniz.
Ek olarak satılan hamile kıyafetleri de mevcuttur. Örnek :
iletisim : büŞ#0006
İçerisinde aklınıza gelebilecek bir sunucu için gerekli her şey vardır.
+ 150 Referans.
Fps sorunu yaratmaz.
Sorunsuz teslim ve hızlı destek.
Son düzenleme: