Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım Bu Ufak hatayı nasıl fixlerim ?

• Konbuyu başlatan mirto
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 815

mirto

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba;
Şöyle İki adet hata alıyorum nasıl fixleyebilirim ?

15426
15425

DF
esx_license i databaseine okutmamışsın ya da hatalı sql i tekrardan okutmayı dene

DF
Okuttuğun sql le script uyuşmuyo olabilir başka biryerden esx_license yüklemeyi deneyebilirsin

DF
Okuttuğun sql le script uyuşmuyo olabilir başka biryerden esx_license yüklemeyi deneyebilirsin
Teşekkür ederim test edeceğim diğer bir sorunum var yardımcı olursan sevinirim.Her kıyafet satın aldığımda console'da böyle bir problemle karşılaşıyorum.MYSQL'de datastore da mevcut fakat neden böyle bir hata alıyorum?
Fotoğraf ektedir.

DF

Ekli dosyalar

• 14141313321.PNG
    14141313321.PNG
    23.3 KB · Görüntüleme: 9
Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım fakat dediğim şeyi de bu scripte yaparsan sorun düzelebilir . Sıfırdan kurmanı tercih ederim o scripti

DF
addon_account tablosuna girip society_police yi silmen gerekiyor
Aynı şekilde addon_inventory

DF
databaseinde police ile ilgili olan her şeyi silmen gerekiyor temiz bir kurulum yapabilmek için

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!