Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CevaplandıBu scripti kendi paketimde nasıl bulurum?
Arkadaşlar işaretli olan garaj scriptini paketimden kaldırmak istiyorum bu scriptin adını bilen var mı? server.cfg falan baktım ama bir türlü adını bulamadım
Visual Studio Code'yi açın ardından soldaki büyüteç ikonuna basın ordandan Open Folder yazan yere basın scriptlerinizin bulunduğu yani resources kısmını seçin ardından
Soldaki ikondan bu şekilde aratın paketinizin büyüklüğüne göre arama süreci hızlı veya yavaş olabilir
Visual Studio Code'yi açın ardından soldaki büyüteç ikonuna basın ordandan Open Folder yazan yere basın scriptlerinizin bulunduğu yani resources kısmını seçin ardından