Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüBu hesap geçerli bir lisansa sahip değil hatası alıyorum.
The Social Club account specified does not own a valid license hatası alıyorum. Fivem' e Rockstar hesabım ile giriyorum, ama girdikten sonra bu hatayı verip oyuna girmeden kendini kapatıyor. Çözüm bulamadım yardım eder misiniz?
The Social Club account specified does not own a valid license hatası alıyorum. Fivem' e Rockstar hesabım ile giriyorum, ama girdikten sonra bu hatayı verip oyuna girmeden kendini kapatıyor. Çözüm bulamadım yardım eder misiniz?
Buaslındabirkullanıcıhatası,FiveMüzerindeböylebirsorunyok.Epic Gamesüzerinden Gta 5alan kullanıcılar oyunuilk çalıştırdıklarındaSocial Clubiçin birüyelik açmalarıgerekiyor.Bu açılan üyeliküzerine GTA 5 lisansınızsadece o mail adresine kayıt ediliyor.
Fivem ilk kez giren kullanıcılar bu email ve şifre ile giriş yapması gerekmektedir. Yeni bir Social Club üyeliği açarak giriş yapınca bu hatayı alırsınız.