Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Çözüldü Bu hatayı Nasıl Çözebilirim ?

sadkadnadd

Üye
FT Kullanıcı
44830

ARKADAŞLAR MARKETTEN İTEM ALIYORUM SAĞ TARAFTA ALDIĞIMDA DAİR BİLDİRİM ÇIKIYOR ANCAK İTEM ENVANTERE GELMİYOR VE CMD SÖYLE BİR HATA VERİYOR

44831

BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

#NOT: KONUYU HATA ÇÖZÜMÜ AÇIYORUM AMA KONUNUN ONAYLANMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR VE ONAYLANMIYOR BİR KAÇ KONU DAHA ÖYLE AÇMIŞTIM AMA HİÇ ONAY GELMEMİŞTİ O YÜZDEN BURAYI AÇTIM...

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu tarafımca uygun kategoriye taşınmış ve ön ek düzenlenmiştir.

DF
Ekli dosyayı görüntüle 44830

ARKADAŞLAR MARKETTEN İTEM ALIYORUM SAĞ TARAFTA ALDIĞIMDA DAİR BİLDİRİM ÇIKIYOR ANCAK İTEM ENVANTERE GELMİYOR VE CMD SÖYLE BİR HATA VERİYOR

Ekli dosyayı görüntüle 44831

BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

#NOT: KONUYU HATA ÇÖZÜMÜ AÇIYORUM AMA KONUNUN ONAYLANMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR VE ONAYLANMIYOR BİR KAÇ KONU DAHA ÖYLE AÇMIŞTIM AMA HİÇ ONAY GELMEMİŞTİ O YÜZDEN BURAYI AÇTIM...
Hata veren yerin kod satırını atar mısın var mı hata kolay gibi gözüküyor

DF
es extended / config.lua yı ss alıp atabilir misiniz

DF
Şu anda evde değilim akşam ilk iş atacağım
İlgilendiğiniz için teşekkürler.

DF
Limite nasıl çevirebilirim peki bir fikriniz var mı forumdaki eigthborn marketini kullanıyorum .

DF
Limite nasıl çevirebilirim peki bir fikriniz var mı forumdaki eigthborn marketini kullanıyorum .
esx-kr-advanced-shops u kullanıyorsun sanırım ben de aynı market i kullanıyorum ben de yanlış bilmiyorsam iteme bi ağırlık vermemişsin

DF
Sorununuz çözüme kavuştu mu ?

DF
Geri dönüş yapılmadığı için konu ön eki düzenlenmiştir.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!