Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hAHAHAHAH Doğru Discord isimleri Ozy#6657 , Hope#0637 olan arkadaşların durability yazdığı disci bana ben yazdım diye bana yedirtmeye çalışması ve envanterdeki "durability kaynaklı delayı" bana configden delayının kısıldığını söylemesi Ama ben etrafımdaki kişilerden birkaç birşey kaptım sen gibi scriptin fixini başkasından alıp ben fixledim diyip discord sunucumdan banlamıyorum, Keşke elinden çıkma olup discord sunucumdan çıkmak isteyen kızlar çıkmasın diye sosyal medyadan fotoğraflarını bulup onları tehdit etsem, İnternette bulunan mernis datalarından milletin "tcsini adresini çıkartıp" milletide tehdit etsem ama naparsın cahil olduğumuzdan böyle şeyleri yapamıyoruz sizden göre göre öğrenicez.
Şırdan yemeye ne zaman gidiyoruz ?