Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar konuyu yanlış başlıkta açtıysam kusura bakmayın i3 9100F 16 gb ddr4 ram asus gtx 1050 ti 4 gb ekran kartım ile hem yayın açıp hem de fivem oynayabilir miyim bilgi verebilir misiniz?
Merhabalar konuyu yanlış başlıkta açtıysam kusura bakmayın i3 9100F 16 gb ddr4 ram asus gtx 1050 ti 4 gb ekran kartım ile hem yayın açıp hem de fivem oynayabilir miyim bilgi verebilir misiniz?
Yayın açman zor olur hele ki 250 200 scriptli optimize olmayan bir sunucuda oynuyorsan hiç kaldırmaz. i3 9100f zaten işlemci bakımından çok kötü bir işlemci onun ile yayın açamazsın.
Yayın açman zor olur hele ki 250 200 scriptli optimize olmayan bir sunucuda oynuyorsan hiç kaldırmaz. i3 9100f zaten işlemci bakımından çok kötü bir işlemci onun ile yayın açamazsın.