Merhabaa şimdi size Diana Roleplay’in sözde developerinin bi kaç ekran görüntüsünü paylaşıcam,
Bu konuda size demek istediğim fivem camiasında sözde developerim diyen insanlarla iş yapıcaksanız önce bi onun referanslarını araştırın sonra bu tarz insanlarla iş yapın.
Aksi taktirde hem paranıza hem zamanınıza yazık olucaktır.
Şimdi koyucağım ekran görüntülerinde bu sözde developerim diyen berat adlı kardeşimizin bi *** bilmediği zaten ortada
Bakın bişey bilip veya bilmemek asla suç değildir. ( Ama bişeyi bilmiyosan biliyorum diyip iş yapıp karşındaki insanı mağdur bırakıyosan ozaman yaptığın ayıptır. )
Uzatmadan ekran görüntülerini bırakıyorum
Buraya kadar okuyan dostlara teşekkür ederim normalde böyle bi şey asla paylaşmazdım ama bu arkadaş gibi piyasada çok özenti var paralarınızı boş insanlara kaptırmayın bunu demek istedim
son resim burada sunucuda bi b*k yapmadan para aldığını belirttiği için bu konuyu paylaşıyorum para aldığını reddetseydi bu konuyu paylaşmıcaktım kimsenin kazancı umrumda değil yukarda dediğim gibi paranızı kaptırmayın.
İyi Günler
Bu konuda size demek istediğim fivem camiasında sözde developerim diyen insanlarla iş yapıcaksanız önce bi onun referanslarını araştırın sonra bu tarz insanlarla iş yapın.
Aksi taktirde hem paranıza hem zamanınıza yazık olucaktır.
Şimdi koyucağım ekran görüntülerinde bu sözde developerim diyen berat adlı kardeşimizin bi *** bilmediği zaten ortada
Bakın bişey bilip veya bilmemek asla suç değildir. ( Ama bişeyi bilmiyosan biliyorum diyip iş yapıp karşındaki insanı mağdur bırakıyosan ozaman yaptığın ayıptır. )
Uzatmadan ekran görüntülerini bırakıyorum
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
( Burda admin menüsünü ss lemiş ve yardım istemiş gayet normal yani
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
( Burdaki hatayı fixleyememiş bile onada bişi demiyorum )
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
( Acayip bi arkadaş kendisi )
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
( Bakarsınız devamını ekliyorum hemen )
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
( Devamı geliyoo )
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Buraya kadar okuyan dostlara teşekkür ederim normalde böyle bi şey asla paylaşmazdım ama bu arkadaş gibi piyasada çok özenti var paralarınızı boş insanlara kaptırmayın bunu demek istedim
son resim burada sunucuda bi b*k yapmadan para aldığını belirttiği için bu konuyu paylaşıyorum para aldığını reddetseydi bu konuyu paylaşmıcaktım kimsenin kazancı umrumda değil yukarda dediğim gibi paranızı kaptırmayın.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İyi Günler