Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru bi paket yapıcam pakette neler olmalı/olmamalı vs.

• Konbuyu başlatan Pagey
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 604

Pagey

Üye
FT Kullanıcı
arkadaşlar başlıktanda gördünüz zaten

sizce bir pakette neler olmalı ve olmamalı

ve paket qb to esxmi yoksa npmi olmalı

illa qb veya np değil m3 falanda olabilirde m3 yinede pek ilgimi çekmiyor fakat tutuyor m3 svler

paketi satıcam ve ne kadar iyi olursa olsun 1000 lira gibi bi fiyata satmayı düşünmüyorum ancak yinede en az bi 300 400 olur diye düşünüyom

neyse bekliyom yorumları

DF

Merhaba,

Konunuzu yanlış kategoriye açtığınızdan dolayı tarafımca taşıma işlemi uygulanmıştır.

İyi Forumlar Dilerim , Saygılarımla..

DF
ben qb veya qbtoesx'i öneririm esx vs felan artık fazla kullanılmıyor hem qb yaparsan daha çabuk kavrayabilirsin olayı

DF
dostum framework nedir ne değlidir sen bi onu öğren envantere göre framework belirliyorsun :D

DF
np paket yap dicem de rakip çıkacak aga neyse muhtemelen market bile zor eklersin bir süre xd

DF
yazı tam bir script indirip isim değiştiren tiplerin yazacağı bir yazı olmus

DF
beyler konu zaten benle ilgili değil yazmayı unutmuşum xd arkadaşım yapacak benim konu açmamı istedi bunları yazdırdı ben fivem paket işleriyle uğraşmıyorum kıyafet yapıyorum ve pedlere kıyafet yapıyorum benim ilgi alanım değil

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!