Geçen sene LOOTKAS ismiyle başlatığımız bu projemizi şimdi best ismiyle yapıcaz beraber paket yapıp satıcaz yazılım yapıp satıcaz .... vs herkes emeğinin karşılığını alıcak tabiki tasarmcıyada ihtiyacımız var
╔▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
║►BEST FİVEM
╚▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
╔▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
║►SADECE EMEK - KALİTE - TECRÜBE ║► Dostlar kuruluşu ║► Scriptler , destekler , developer ,designerlar
║► 1 yıllık tecrübeli ekip ║►Yetkili-Developer-Grafiker-Admin Aranıyor ║► Açtığımız Sunucular Avenger,Avenger Reborn,Avenger V3,Averest,Lootkas,Athina,Marvel,Lootkas reborn,Avedia, Peker RP
║► Yardım etmek demek 50 tl alıpta 1 haftalık devlik yapmak değil ona devliği öğretmektir. Avengerhope
╚▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
║ ► bir delil ile kırk alimi yendim, kırk delil ile bir cahili yenemedim
╚▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ║ ► Bu Mükemmel Ortamı Kaçırmamak İçin Hemen Bize Katılın !
╚▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ║ ► Bize Katılmak İstiyorsan Discord: //
DİSCORD ADRESİM : ⨇⨈AVENGERHOPE⨇⨈#0456
DİSCORD:
╔▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
║►BEST FİVEM
╚▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
╔▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
║►SADECE EMEK - KALİTE - TECRÜBE ║► Dostlar kuruluşu ║► Scriptler , destekler , developer ,designerlar
║► 1 yıllık tecrübeli ekip ║►Yetkili-Developer-Grafiker-Admin Aranıyor ║► Açtığımız Sunucular Avenger,Avenger Reborn,Avenger V3,Averest,Lootkas,Athina,Marvel,Lootkas reborn,Avedia, Peker RP
║► Yardım etmek demek 50 tl alıpta 1 haftalık devlik yapmak değil ona devliği öğretmektir. Avengerhope
╚▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
║ ► bir delil ile kırk alimi yendim, kırk delil ile bir cahili yenemedim
╚▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ║ ► Bu Mükemmel Ortamı Kaçırmamak İçin Hemen Bize Katılın !
╚▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ║ ► Bize Katılmak İstiyorsan Discord: //
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
DİSCORD ADRESİM : ⨇⨈AVENGERHOPE⨇⨈#0456
DİSCORD:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: