Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüBenzin Bidonunu Bırakamamak Ve Sigara Animasyonu
Arkaşalar öncelikle merhaba.
Paket yaparken 1 tane sorunla karşılaştım legacyfuel scriptim'de benzin bidonu alınca item olarak gelmiyor
ve bu yüzden elden bırakılmıyor aynı zamanda hiç bitmiyor ve arabaya doldurulmuyor.
Arkaşalar öncelikle merhaba.
Paket yaparken 2 tane sorunla karşılaştım 1.si Sigara itemi kullanılmıyordu esx_basicneeds e kurdum ama artık içecek içme animasyonu var nasıl hem çalışmasını sağlayıp hemde
düzgün sigara animasyonuyla kullanırım 2.si benzin bidonu elden bırakılmıyor ve alınca envantere gelmiyor yani ele geliyor sadece arabayada sanırım doldurulmuyor
bana bu sorunlarımda yardımcı olurmusunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 37975Bu esx_basicneeds in içi yani sigarayı buraya ekledim kullanılabilmesi için fakat içecek gibi kullanılıyor acaba 46.satırdaki Drink yerine bbaşka bişey mi yazmam lazım