Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

[BEDAVA] Yeni bildirim sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedavaci

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, yeni bulduğum bildirim scriptini paylaşmak istiyorum, çok şık duruyor keza...

download linki:
.////

Kullanım:
bildirim vermek istediğiniz yerde

exports['rootNotify']:showNotification('tür', 'mesaj, 1, 'zamanlayıcı')

Tür yerine gelebilecekler :
success
error
info

zamanlayıcı bildirimin kaç saniye gözükeceği

örnek:

exports['rootNotify']:showNotification('success', 'Başarılı, 1, 1500)

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
örnek bir kod da işte tamir ettiniz, tarzı kod paylaşabilecek var mı nasıl entegre edebiliriz yani.

DF
Herhangi bir yetkili var ise konunun kapatılmasını ve linkin silinmesini rica edebilir miyim?

DF
Virustotal eklemeyi unutmayın, @root sebebini öğrenebilir miyim ?

DF
Mobildeyim bakamıyorum ama bana ait olan scriptin paylaşıldığını düşünüyorum github hesabım kapandı ben zaten açık kaynak paylaşıyordum ama arkadaşın benim ismimi geçirmeden paylaşmasından dolayı konunun kapatılmasını ve scripti buradan alan kimsenin kullanmamasını talep ediyorum

DF
Kodun bi kısmı şifreli mi ? :D

DF
Ve ayrıca sql bilgisi gerekeceğini düşünmüyorum böyle bir sistem için resource luasında ise sql çekme işlemi uygulanmış. Javascript kısmına baktım bir şey göremedim

DF
Mythic_notify ile çok benziyor kullanım tarzı indirip kurma şansım yok resim atma şansınız var mı?

DF
@root görünüşü bu şekilde buna bakarak size ait olup olmadığını daha iyi anlayabilirsiniz.

2649

DF
Ve ayrıca sql bilgisi gerekeceğini düşünmüyorum böyle bir sistem için resource luasında ise sql çekme işlemi uygulanmış. Javascript kısmına baktım bir şey göremedim

O opsiyon log tutması için tasarlanmıştı, bu sayede zahmetsiz bir şekilde bildirim verilen her durumda bloen true veya false gönderilerek yapılan işlemin logunu tutabiliyor javascript tarafında, fakat çalan arkadaş kopyalarken onu becerebildi mi bilmem.

Lütfen konuyu kaldırabilir misiniz sayın yetkililer!

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!