Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Bazı şeyler direk işlemiyor.

gireleon

Üye
FT Kullanıcı
Selamlar.
Setjob ile meslek veriyorum gpsi açmaya çalışıyorum polis değilsin diyor oyuna çık gir yapınca düzeliyor. Veya olta alıyorum balık tutmaya çalışıyorum üzerinizde olta yok diyor çık gir yapınca balık tutabiliyorum, aynı şekilde oltayla balık tutuyorum satmaya çalışıyorum üzerinizde balık yok diyor çık gir yapınca satabiliyorum. Bunun nedeni nedir çözemedim bilen var mıdır yardımcı olur musunuz? Gözüme çarpanlar bunlardı ama muhtemelen fazlası da var.

DF
inventory huda bir bak istersen citizen waiti -1 değilde sayılı değer girdiysen envanteri direk çekmiyordur atıyorum 10000 yaptıysan 10 saniyede bir refresh atıyodur e haliyle oltayı görmüyodur

DF
xero61 xero61 dediğin şeyi denedim malesef düzelmedi. resmon değerleri de oldukça iyi bir kaç script dışında 0,10un üzerinde ms dahil yok. o scriptler de nonpcdrop vmenü vs

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!