- Discord
- d0sh ext#2240
Bu arkadaşla uzun süredir diyalogumuz var; son dönemde bizden QB to ESX paket istedi. Bir grup açtı, Tosun, Baymaz'ı vesaire ekledi. Baymaz'ın paketi vermeyeceğini biliyorduk, ücretsiz bir şekilde niye versin? Bizde ufak dokunuşlar yaptığımız yaklaşık 10-15 gün arası uğraştığımız paketi verdik. Paket zaten öncesinde paylaşılmıştı FS final olarak fakat bu paket paylaşılan FS Final değil, kendisi yayında Red'in paketini bulmuş indiriyordu, birisinin yayınından görmüş ve linki almış. Yayını açıktı, bizde indirdik. Zaten projenin içinde mika olacağından dolayı kendi paketimizi vermek istemedik. Onun yerine o paketin üstünde 10-15 gün uğraşmıştık o paketi verdik. Mika'nın içinde olduğu bir proje olduğu için zaten belliydi, tahmin ediyorduk.
Defender ile discord üzerinden dmleşmelerimizde var. O paketi teslim ettik zaten 20 kişiden sonra miamiv client side çekmiyordu. Çözümü bizde olsa dahi yeltinmeden hakaret edip sunucudan banladılar. Ondan sonra developer mika arkadaşımız vibeR'ın paketini aldı, değiştirmeye başladı çok ama çok bug açık çıktı istek-öneri-bug kanalının bizde dolusuyla screenshot görüntüleri var. Bu arkadaşlarla sorunumuz daha fazla büyüdü, bize ait dosyaları paylaşmaya başladılar.
Bunun çok öncesinde BLUE projesi söz konusu değilken baran defender dorukuz ve ben sesteydik, baran yashinu guardı paylaşıp token grabber koymak istedi biz karışmadık Dorukuz ve Mertbarann bir, bir buçuk saat uğraştıktan sonra obfuscateli bir şekilde botu paylaştılar.. Log discordunu bize de attılar; bir sürü sunucu kullandı ve hepsinin tokenleri düştü. Bunu anlamamak zor değildi ama çok göz gezdirmemişler.
Söz konusu olan KaJudge'nin paketi, biz paketi bizim diye üstlenmedik sadece paylaşıldıktan sonra bir kaç edit yapıp kullanmaya başladık, satma gibi bir niyetimizde söz konusu değildi.
Bu screenshotların önceside var fakat böyle bir olay çıkacağını anladığımızda screenshot alabildiğimiz kadar aldık.
GUARD BOT'un Token grabber yaptığının kanıtı; webhooklarının olduğu discorddan dün banladı.
Tokenleri sansürlemiyorum, gram umrumda değil. Tarihlere bakarsanız yine anlaşılıyor.
Bu konu MertBaran 'a aittir, gerekli incelemeleri yaparsanız sonuca varabilirsiniz.
Defender Orjinal bot konusu budur, yashinu'nin orjinal dosyalarıdır MertBaran 'ın paylaştığını kullanmanızı önermiyoruz.
Gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.
Bunun çok öncesinde BLUE projesi söz konusu değilken baran defender dorukuz ve ben sesteydik, baran yashinu guardı paylaşıp token grabber koymak istedi biz karışmadık Dorukuz ve Mertbarann bir, bir buçuk saat uğraştıktan sonra obfuscateli bir şekilde botu paylaştılar.. Log discordunu bize de attılar; bir sürü sunucu kullandı ve hepsinin tokenleri düştü. Bunu anlamamak zor değildi ama çok göz gezdirmemişler.
Söz konusu olan KaJudge'nin paketi, biz paketi bizim diye üstlenmedik sadece paylaşıldıktan sonra bir kaç edit yapıp kullanmaya başladık, satma gibi bir niyetimizde söz konusu değildi.
Bu screenshotların önceside var fakat böyle bir olay çıkacağını anladığımızda screenshot alabildiğimiz kadar aldık.
GUARD BOT'un Token grabber yaptığının kanıtı; webhooklarının olduğu discorddan dün banladı.
Tokenleri sansürlemiyorum, gram umrumda değil. Tarihlere bakarsanız yine anlaşılıyor.
Bu konu MertBaran 'a aittir, gerekli incelemeleri yaparsanız sonuca varabilirsiniz.
Defender Orjinal bot konusu budur, yashinu'nin orjinal dosyalarıdır MertBaran 'ın paylaştığını kullanmanızı önermiyoruz.
Gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.