Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bazı şeyler sınırlı oluyor sen diledigin kadar detaylı bi script yapabilirsin ama genel olarak çok detaydansa clean bir ui max çekme yatırma transfer yapılan bir banka tercih ediliyor aslında bu yüzen tüm scriptlerde birbirlerine benzemekte çokta imkanımız yok aslında tüm sebep bu
Bu arada yeni bir tasarım yapmaya karar verdim, figma üzerinden, başladım bile. O gönderdiğim tasarımı s*ktir edin, biliyordum ama emin oldum ki b*k gibi tasarım yapmışım
Bu arada yeni bir tasarım yapmaya karar verdim, figma üzerinden, başladım bile. O gönderdiğim tasarımı s*ktir edin, biliyordum ama emin oldum ki b*k gibi tasarım yapmışım
aklıma daha iyi bir tasarım geldi, hem okok tarzında hemde başka bir scriptten. Ama sıkıntı şu öteki script satılıyor, ondan bir şeyler alıp, yapıp, paylaşırsam ayıp olur mu diye düşünüyorum