BackStage Roleplay ekibi olarak Sosyal ve Eğlence dolu bir sunucu ile sizlerleyiz!
Topluluğumuzun amacı Türk FiveM topluluğunda profesyonel bir ekip ile oyunculara keyifli bir arkadaş ortamı sunmaktır.
Aramıza katılmak isteyen oyuncular sadece bir oyun olarak düşünmeyip Aile Ortamı içerisinde eğlenceli zamana geçirmeyi hedeflemesini bekliyoruz. Malum sunucuların yayınlarını heveslenerek izlediğimizi kabul ederek, kaliteli rol yapmaya çalışacak herkesi bekliyoruz.
SUNUCU GENEL TANITIM
+18 Yaş Hızlı Whitelist Alımı
Aile, Baron, Kartel, Mafya Yok!
Özenle hazırlanmış Çoklu Karakter seçeneği
Mekan, Araç satışları Oyun İçi Parayla, Bağış Sistemiyle P2W yok!
Özenle hazırlanmış Kıyafet ve Araç Paketi
Sürekli güncellenen scriptler ve ilgili yönetim
Rol anlayışı klişe olan sunuculardan farklı olarak ince düşünülmüş ve rol çeşitliliği fazla olan, oyuncuları sürekli birbirleri ile etkileşime teşvik edecek şekilde düzenlenmiş scriptlerimiz sayesinde, farm ve mate rp’nin önüne geçerek yapılan rollerin daha detaylı ve kaliteli olmasını ön planda tutuyoruz.
ÇOKLU KARAKTER ÖNİZLEME
Makina Bilgilerimiz
RYZEN 9 5900X
12 GB DDR4 RAM
Download: +1000Mbps
Upload: +1000Mbps
Topluluğumuzun amacı Türk FiveM topluluğunda profesyonel bir ekip ile oyunculara keyifli bir arkadaş ortamı sunmaktır.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Aramıza katılmak isteyen oyuncular sadece bir oyun olarak düşünmeyip Aile Ortamı içerisinde eğlenceli zamana geçirmeyi hedeflemesini bekliyoruz. Malum sunucuların yayınlarını heveslenerek izlediğimizi kabul ederek, kaliteli rol yapmaya çalışacak herkesi bekliyoruz.
SUNUCU GENEL TANITIM
+18 Yaş Hızlı Whitelist Alımı
Aile, Baron, Kartel, Mafya Yok!
Özenle hazırlanmış Çoklu Karakter seçeneği
Mekan, Araç satışları Oyun İçi Parayla, Bağış Sistemiyle P2W yok!
Özenle hazırlanmış Kıyafet ve Araç Paketi
Sürekli güncellenen scriptler ve ilgili yönetim
Rol anlayışı klişe olan sunuculardan farklı olarak ince düşünülmüş ve rol çeşitliliği fazla olan, oyuncuları sürekli birbirleri ile etkileşime teşvik edecek şekilde düzenlenmiş scriptlerimiz sayesinde, farm ve mate rp’nin önüne geçerek yapılan rollerin daha detaylı ve kaliteli olmasını ön planda tutuyoruz.
ÇOKLU KARAKTER ÖNİZLEME
Makina Bilgilerimiz
RYZEN 9 5900X
12 GB DDR4 RAM
Download: +1000Mbps
Upload: +1000Mbps