Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım Awaiting Scripts loading screen

• Konbuyu başlatan xope
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 6K

xope

Üye
FT Kullanıcı
Hangi sunucu olursa olsun ilk girdiğimde karakterimi felan yapıyorum herşey tamam oynuyorum ama bir dahaki girişime "Awaiting Scripts" ekranında kalıyor. Karakter seçsemde seçmesem de o yazı gitmiyor ve gitmedikçe de oyuna yani şehre giremiyorum. 3 gündür böyle bir hata alıyorum. FiveM'i 3 kere tertemiz pür pak kurdum fakat yine olmadı. VPN'le denemeler, modem reslemeler, bilgisayar reslemeler, bilgisayarı virüs taramasından ve temizlemeden geçirmek... Daha niceleri. güvenlik duvarım acık veya kapalı dinlemiyor. Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi denedim net bir çözümü yok mudur lütfen yardım edin..

DF

Ekli dosyalar

• IMG-20200504-WA0011.jpeg
    IMG-20200504-WA0011.jpeg
    7.5 KB · Görüntüleme: 299
+ Server sahibi değilim sadece user'ım. Konulara baktım sürekli sunucu sahipleri açmışta çözümü bulamadım.

DF
muhtemelen sisteminde execute edilemeyen bir script var ve cok yaygin. bunu burada degil offical fivem forumlarinda acmalisin. fivemin oldugu klasoru ac, logs adli bir klasor var. icerisindeki son logu buraya at bir bakalim

DF
Buyrun.

DF

Ekli dosyalar

• Yeni Metin Belgesi.txt
    264.2 KB · Görüntüleme: 90
yanlis tahmin etmisim, mapi yukleyemiyorsunuz muhtemelen GTA niz fivemin kullandigindan eski bir surumde ya da dosyalari bozulmus.
dlc ler yuklenmedigi zaman scriptleri execute etmeye hic bir zaman gecmez..
Kod:
[    638828] [    GTAProcess] ResourcePlacementThr/ Physics validation failed for asset hei_hw1_13_0.ybn.

DF
peki ne yapmam gerekir. ayrıca dosya bütünlüğü doğrulaması da yaptım yine olmadı.

DF
bir de md5 checksum olayına göz attım. GTA dosyaları içinde .md5 uzantılı dosya var mıdır hangisini checksumlamam gerekir?

DF
bir de md5 checksum olayına göz attım. GTA dosyaları içinde .md5 uzantılı dosya var mıdır hangisini checksumlamam gerekir?

steamin verify si md5 checksum mantigi ile calisir zaten, ben crackli bir gta kullaniyor olma ihtimalini dusundum eger steam kullaniyorsan verify yap halleder o

DF
Tamamdır şuan verify yapıyorum teşekkür ederim. sonucunu yazacağım

DF
aynı hatayı bende alıyorum yardım ede bilecek biri varmı?

DF
fivem in dosya konumuna git fivem application data ya gir cache dosyasının içindekileri sil bilgasayarı yeniden başlat ben böyle yaptım ve oldu

DF
? Bu sorun sunucunun kullandığı KASHACTERS sisteminden kaynaklı olabilir gördüğüm kadarıyla zaten KASHACTERS ekranında kalmışsın.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!