- Scriptimiz bir balık ağı noktası scriptidir ve belirlenen alanlara balık ağı noktaları yerleştirmenizi sağlar. Ancak, balık ağı noktasının yerleştirilebilmesi için alanda su olması gerekmektedir. Su olmadığı durumda balık ağı noktası yerleştirilmeyecektir. Bununla birlikte, bu özelliği config dosyasından açıp kapatabilirsiniz. balık ağı noktası ayrıca zamanla öğeleri biriktirme özelliğine sahiptir ve öğelerin birikme hızını ayarlayabilirsiniz. Varsayılan olarak, her turda 10 balık eklenir, ancak config dosyasında eklenmesini istediğiniz balık sayısını ayarlayabilirsiniz. balık ağı noktasından elde edilebilecek öğeleri de config dosyasında şans oranlarını yapılandırarak özelleştirebilirsiniz. Ayrıca, balık ağı alanına bir blip eklemenizi sağlayan bir özellik de ekledik. Sağlanan config dosyasını kullanarak balık ağı noktası için kolayca bir blip kurabilirsiniz. Umarız balık ağı noktası scriptimizi kullanmaktan keyif alır ve harika bir balık ağı deneyimi yaşarsınız!
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol. -
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Zamanında satmak için yapmıştım çok üşendim tebex hesabı açmaya paylaştım
Çalışması için npfishnet prop'u lazım onuda np-misc indirerek bulabilirsiniz herşeyi config edilebilir hızı saniyesi ne bir döngüde ne kadar vereceği gibi şans oranları sans yazan yerler zone yapabilcekleri yerler öyle diyeyim hayırlı kullanışlar