Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben project x serverında oynuyorum galiba şerif için pek yer yok galiba ama çete için alımlar açık , 5 senelik bilgisayarımda 60 fps üstü alıyorum , bütün sistemler çok iyi ve sosyal rp dönüyor sürekli , bi bakmanı öneririm , bi sorun olursa özelden yazabilirsin
5 yılı aşkın yönetim tecrübesi bulunan gelişmiş, yıllardır kurmuş olduğumuz topluluklarla ve bulunmuş olduğumuz projelerle tanınmış bir ekibiz. Ekibimizdeki her bir kişi topluluk yönetimi konusunda profesyonelleşmiştir. Ekipte bulunan herkes FiveM topluluk sunucularında uzun zamanlar geçirmiş ve Roleplay konusunda üstün becerilere sahiptir. En önemli özelliklerimizden birisi de ekip içinde birbirimiz ile iyi anlaşabiliyor topluluğumuza dahil olan kullanıcılarla sıcakkanlı ve samimi sohbetler kurabiliyoruz.
Bizler mevcut roleplay sunucularına farklı bir sinerji oluşturmak için burada bir araya geldik.
Sunucumuz sadece sosyal Rp'ye önem veriyor. 20 kişiyiz, ince eleyip sık dokuyoruz. Aile ve çete alımları mevcut. İsterseniz konuşmak, en azından fikir oluşturmak isteriz.
Yüksek fps almak istediğiniz bir sunucuda oynamak isterseniz sunucumuza gelebilirsiniz "i9 10920X 16 Core x 3.50 GHz" işlemci ve "32 GB RAM" e sahip sunucumuza gelebilirsiniz.
şuanda 2. sezona başlayacağız cumartesi akşamı aktif oluyoruz konumuzu inceleyerek sunucu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 2. sezonda gelecek yeni sistemler ve daha detaylı bilgiler için discordum : mechx3#7376
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!