Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüArkadaşlar hastane sedye scripti bi bakar mısınız
Sedye menüsünün sadece doktorların açabilmesini istiyorum normal bir oyuncuda açabiliyor onu nerden nasıl ayarlarım script ismi harybo-litter lütfen yardım edin
Sedye menüsünün sadece doktorların açabilmesini istiyorum normal bir oyuncuda açabiliyor onu nerden nasıl ayarlarım script ismi harybo-litter lütfen yardım edin Ekli dosyayı görüntüle 41597
if WarMenu.IsMenuOpened('ambulance') then
for _,k in pairs(i.name) do
if WarMenu.Button(k.name) then
LoadAnim(k.anim)
AttachEntityToEntity(GetPlayerPed(-1), closestObject, GetPlayerPed(-1), k.x, k.y, k.z, 0.0, 0.0, k.r, 0.0, false, false, false, false, 2, true)
WarMenu.CloseMenu('hopital')
TaskPlayAnim(GetPlayerPed(-1), k.anim, k.lib, 8.0, 8.0, -1, 1, 0, false, false, false)
end
end
bu kodda ambulance yazan yerde hopital yazıyor orayı ambulance yapar mısın ?
if WarMenu.IsMenuOpened('ambulance') then
for _,k in pairs(i.name) do
if WarMenu.Button(k.name) then
LoadAnim(k.anim)
AttachEntityToEntity(GetPlayerPed(-1), closestObject, GetPlayerPed(-1), k.x, k.y, k.z, 0.0, 0.0, k.r, 0.0, false, false, false, false, 2, true)
WarMenu.CloseMenu('hopital')
TaskPlayAnim(GetPlayerPed(-1), k.anim, k.lib, 8.0, 8.0, -1, 1, 0, false, false, false)
end
end
bu kodda ambulance yazan yerde hopital yazıyor orayı ambulance yapar mısın ?