Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ScriptAranıyor: araba ile üst katlara çıkabileceğim bir asansör scripti
Böyle bir script var, yabancı bir developer aynı zaman da mapping ile uğraşan biri. Bu scriptin fiyatını ona sorduğumda özel olduğunu satışa çıkarmayacağını söylemişti. Başka bir yerde hem leak hem de satışını yapan birini görmedim. İyi korunuyor. Bayaadır da var olan bir script.
Böyle bir script var, yabancı bir developer aynı zaman da mapping ile uğraşan biri. Bu scriptin fiyatını ona sorduğumda özel olduğunu satışa çıkarmayacağını söylemişti. Başka bir yerde hem leak hem de satışını yapan birini görmedim. İyi korunuyor. Bayaadır da var olan bir script.
Sanarım kastettiği bu değil ama sen bilirsin gerçekçi asansör sistemi yaani kat 2 yi işaretleyince disardakilerde göreceği şekilde bir asonsor yukarı çikacak
(Senin attığını şuan mobilde oldugum incelemedim ama önceden incelemistim direkt teleport atıyor diye hatırlıyorum yanlissam kusura bakma)